Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, ti tudtok érzelmek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti tudtok érzelmek nélkül szexelni?

Figyelt kérdés
Én simán tudok, lehet azért, mert nehezen esek a szerelembe. Ezen mindig csodálkoznak, mindig riogatnak, hogy szexkapcsolatban majd beleszeretek. Közben meg fordítva történik meg általában.
2015. okt. 15. 17:45
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
85%
Persze, ha meg akarok élni a hivatásomból, akkor tudnom kell érzelmek nélkül szexelni.
2015. okt. 15. 17:47
 2/14 anonim ***** válasza:
35%
Az a gáz ha egyáltalán nm tudsz szerelembe esni,akkor sajnállak mert csak a szex marad neked.
2015. okt. 15. 17:49
 3/14 A kérdező kommentje:
A nehezen tudok szerelembe esni nem egyenlő azzal, hogy egyáltalán nem tudok...
2015. okt. 15. 17:51
 4/14 anonim ***** válasza:
7%
Azert en megkurnalak lelkiisneretfurdas nelkul akkor, talan te birnad a nagy farkat is :D 19/f
2015. okt. 15. 17:51
 5/14 anonim ***** válasza:
11%
Ne itt csajozz már!
2015. okt. 15. 17:53
 6/14 anonim ***** válasza:
93%

Persze, hogy tudok :) a szexet lehet élvezni szerelem nélkül is, persze szeremmel az igazi, én már egy ideje úgy szexelek ;)

22L

Ismerkedős privit nem kérek, azoktól sem akik nem tudnak olvasni a fenti sorok közt :)

2015. okt. 15. 17:53
 7/14 anonim ***** válasza:
Tudni tudok, de más egy olyan emberrel aki iránt érzek is valamit. Elég régóta nincs senkim, és adódott egy alkalmam, amit gondoltam akkor ki is használok, nem volt nagy szó számomra, nem is tudtam rendesen ráhangolódni.
2015. okt. 15. 18:21
 8/14 anonim ***** válasza:
Persze hogy tudok!:D lehet ezt elítélni,lekvázni de én élvezem a szexet es van is rá bőven jelentkező,hát miért utasítanám vissza? El tudom választani az érzelmeket a szextől,még sose szerettem bele szexpartnerbe,de a forditottja megtörtént már:D
2015. okt. 15. 18:25
 9/14 Sunshinedoll ***** válasza:

Tudok, de én jobb szeretem, ha legalább szimpátiát érzek a másik iránt.

Szexpartnerbe nem szerettem még bele.

2015. okt. 15. 20:27
 10/14 anonim ***** válasza:
igen szexeltem már érzelem nélkül aminek mindig szerelem lett a vége, most van az először,hogy nincs érzelem persze kedveljük egymást de mivel nem sokat találkozunk és csak szex nem beszélünk sokat így jó.
2015. okt. 15. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!