Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy csak olyan férfival tudnék vadul szexelni, akihez nem kötnek érzelmek, csak kémia? Érzéki szexet meg csak azzal, akibe szerelmes vagyok?
Figyelt kérdés
Akihez nem fűznek érzelmek, csak szexuálisan kívánom, vele tudom elképzelni azt, hogy kinyal, ujjaz, kielégítem őt szájjal, stb. Akit pedig szeretek, ezeket nem tudnám megcsinálni vele, túl soknak tartom. Vele inkább a csók, simi, ilyenek.2015. aug. 25. 19:23
1/7 anonim válasza:
Ergo egy vadidegen embernek szülnél gyereket, mig a szerelmednek nem, mert hát csak csókból simiből az nem lesz...
3/7 anonim válasza:
Isten óvjon egy hozzád hasonlótól!
Épp arra vágyom domináns típusként, hogy az ilyen perverz, vad vágyaim a párommal élhessem ki, ne egy idegennel!
24/F
4/7 anonim válasza:
Váltogassátok. Amikor ő irányít akkor vadul szexeltek, amikor te irányítasz akkor jöhet az érzéki szex.
Én mindkettőt tudnám csinálni a szerelmemmel. Mindegyik jó csak másképp.
5/7 anonim válasza:
Az ilyesmi mögött elég komoly pszichoszexuális zavar áll. Jobb lenne szakemberhez fordulnod!
7/7 anonim válasza:
Lehet, hogy úgy érzed, "lealacsonyítod" a szerelmedet azzal, ha a vad vágyaidat vele éled ki? Vagy hogy ő alacsonyítana le téged, esetleg r***nak tartana emiatt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!