Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz az az "általánosítás", hogy a férfiak érzelmek nélkül is tudnak szexelni?
Figyelt kérdés
Nem az egyalkalmas dolgokra gondolok,hanem mondjuk ha valaki valakivel összejár...az teljesen érzelemmentesen csinálja? mondjuk lehet nézni női szemszögből is.Nők közt is vannak olyan lányok,akik érzelmek nélkül szexelnek egy bizonyos pasival folyamatosan?2013. okt. 21. 08:35
2/30 anonim válasza:
szerintem simán lehet szexelni olyannal akit csak kedvelsz, de nem vagy belé szerelmes. de szerintem még azzal is lehet, akit nem is kedvelsz, bár olyat még nem próbáltam. sokan össze is házasodnak, pedig nem szerelmesek. szóval szerintem igaz, kb. mindenki képes erre, aki ezzel megelégszik.
3/30 anonim válasza:
Igaz. Én nő vagyok és simán megy érzelmek nélkül. De azért érzelmekkel sokkal jobb :)
4/30 anonim válasza:
Nincs köze a nemekhez. Ennek talán az lehet az oka, hogy a férfiak gyorsan és könnyebben jönnek szexuális izgalomba. De nem nemhez kötött.
5/30 anonim válasza:
Én olyan csajjal is tudok szexelni, akit még csak nem is kedvelek, illetve abszolút közömbös, legfeljebb szép és/vagy jó a teste. De pasik szinte mind így vannak ezzel... :)
6/30 A kérdező kommentje:
de előbb -utóbb egy ilyen viszonyban,valamelyik fél (általában a nő) elkezd érzelmeket is belevinni,sok ilyet hallottam már.Akkor mivan? bukik az egész,vagy kapcsolat lesz...bár ez utóbbi szerintem kizárt,legalábbis nálam nem jött be.
2013. okt. 21. 08:42
7/30 anonim válasza:
nem feltétlen a nő az akinél megjelennek az érzelmek elsőre
ha olyan a pasi akkor akár nála is megjelenhet
8/30 anonim válasza:
Valószínű, hogy lehet.. Elég sokan vannak akik összejárnak, vagy épp az egyéjszakások.
(bár szerintem férfiaknál gyakoribb, hogy érzelem nélkül tudnak szexelni, más kérdés hogy kitudja e ezt használni). Azért vannak férfiak és nők is akik nem tudnak érzelem nélkül szexelni.
Én nem bírnék..
20L
9/30 anonim válasza:
Igen, tudnak szexelni érzelmek nélkül. Én az ilyenbe csak akkor megyek bele, ha mindkét fél nyilt lapokkal játszik és nem gerjeszti majd pedig utólag becsapja be a másikat és nem szex tesztként van alkalmazva, főleg srácok által.
10/30 anonim válasza:
Én is tudok érzelmek nélkül, pedig nő vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!