Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz az az "általánosítás", hogy a férfiak érzelmek nélkül is tudnak szexelni?
De az a férfi nagyon vonzó kell legyen számomra.
21/L
Van, aki tud, van, aki nem. Mindkét nemből.
Én spec nem tudok. És nagyon nem csípem az ilyen csakszex marhaságokat.
22
mindenki tud szexelni érzelem nélkül... xd kérdés akar-e
én pl. nem tervezek:) tehát, mint általánosítás nem igaz így szerintem...
19/f
Szerintem rossz a kifejezés, ha belegondoltok, az egyéjszakásoknál is azért állsz le valakivel akár csak ismerkedni, táncolni vagy bármi, mert megtetszik, megfog valami benne. Ha megtetszik valami benne, teljesen mindegy, hogy csak a külsejéről van szó, akkor érzel már valamit iránta, nem? Tehát érzelmek nélkül nem lehet csinálni.
Aki viszont tényleg bárkit bármikor, gátlástalanul csak azért,hogy kiürítsen egy patront és kihasználja a másikat, azokat viszont nem értem meg.
Vagy rosszul látom?
Szerintem azt, hogy érzelmek nélküli szex, általában úgy értelmezik, hogy szerelem vagy szeretet nélküli.
A vadidegen, vagy 10 perces ismeretség szerintem az érzelem nélküli kategória, de még az is, mikor csak szex miatt járnak össze személyek.
Nyilván a szimpatizálás is érzelem, vagy ha tetszik valaki, az is kivált valamilyen érzelmet, de ebben az esetben nem kell szó szerint érteni.
És mindkét nemnél előfordul, bár nőként én nem tudnám elképzelni, hogy megtegyem, de ezek szerint férfiként is vannak, akik így gondolkodnak.
Ezért is írtam, hogy rossz a kifejezés szerintem :) Másrészt, aki tízperces ismeretség után képes rá úgy, hogy nem is beszélgetett a másikkal, az magára vessen, mert ha ezt értjük érzelmek nélküli szexen, az nekem sem biztos, hogy menne, akármennyire is akarom és kihasználható lehetőség.
Szóval az én esetemben nem igaz, kell, hogy megismerjem a másikat, de én csak egy vagyok a tömegből. Idáig egy ilyen kalandom volt, ott egész este beszélgettünk és egymásra voltunk hangolódva. Ott Nekem adott volt a helyzet, így teljesebb a kép a válaszomhoz.
24/F
Nekem kell, hogy ismerjem valamennyire, valamennyit beszéljünk előtte, legalább pár napot, de szerelmesnek nem kell lennem hozzá, hogy élvezzem.
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!