Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Igaz az az "általánosítás",...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz az az "általánosítás", hogy a férfiak érzelmek nélkül is tudnak szexelni?

Figyelt kérdés
Nem az egyalkalmas dolgokra gondolok,hanem mondjuk ha valaki valakivel összejár...az teljesen érzelemmentesen csinálja? mondjuk lehet nézni női szemszögből is.Nők közt is vannak olyan lányok,akik érzelmek nélkül szexelnek egy bizonyos pasival folyamatosan?

2013. okt. 21. 08:35
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

20-as vagyok.

Persze nyilván valamennyire ismernem kell a másikat, egyéjszakás kalandokba ismeretlenekkel sohasem bonyolódtam és nem is tudnám elképzelni.

2013. okt. 21. 10:31
 22/30 anonim ***** válasza:
Nekem ez sosem ment.Ha valakivel eljutok addig,hogy lefeküdjek vele,őt már ismerem.Egy vadidegennel nem menne,hiába tetszik,csak a külső nem hoz izgalomba,kell,hogy ismerjem és valamilyen szinten érezzek is iránta.
2013. okt. 21. 10:48
 23/30 anonim ***** válasza:
Teljesen igaz. Nekem elég ha kívülről tetszik, még ha mellé egy hülye p***a is, az sem érdekel ha csak megdugni akarom.
2013. okt. 21. 11:03
 24/30 anonim ***** válasza:

Megy a nőknek is.Kell fizikai vonzalom,meg pici beszélgetés,hogy szimpi legyen.Ez lehet 1-2 nap után,vagy 1-2hét után is.Szerelem nem kell hozzá.

Szerintem rengeteg idő,mire kialakulna a szerelem,és annyit a szexszel sem érdemes várni,mert mi van ha csalódás?

Én benne vagyok egy ilyen összejárós dologban,jókat beszélgetünk,és utána lefekszünk egymással.Többet is el tudnék képzelni az illetővel,de sajnos nem lehet az életkörülményei miatt...Mondjuk néha szex közben érzem,hogy talán ő is akarna többet tőlem...

2013. okt. 21. 11:15
 25/30 A kérdező kommentje:
Hát igen...kedves utolsó...erről beszélek...hogy te is úgy érzed,meg azt látod,néha ő is,hogy több is lehetne...akkor ott már csak van érzelem is valamilyen szinten...tehát szerintem akik ilyen szexviszonyban vannak huzamosabb ideje,ott valamilyen érzelmi kötődés is kialakul...most nem az eget verő nagy szerelemre gondolok,de valami van mindkét fél részéről...főleg ha mind ezek mellett,mindketten szinglik.
2013. okt. 21. 11:40
 26/30 anonim ***** válasza:

Szerelem nélkül is lehet jót szexelni...tapasztalat.

Ha működik a kémia, akkor az a vágyakon alapul, tehát lehet nagyon jó.

Természetesen jobb sokkal, ha érzelmek vannak a dologban és a párunkkal összeillünk szex terén is.

27L

2013. okt. 21. 12:07
 27/30 anonim ***** válasza:
az ilyen ferfiaknak csak kel egy punci vagy szaj esetleg mind ketto de ezzel a ferfiak igy vanak altalaban de a noknek se kel tobb egy faroknal azutan az erzelem
2013. okt. 22. 16:37
 28/30 anonim ***** válasza:
Simán kisanyám ;)
2013. okt. 22. 20:59
 29/30 anonim ***** válasza:
0%
Mindenki tud érzelmek nélkül.
2013. okt. 24. 12:51
 30/30 anonim ***** válasza:
20-as vagyok: Kérdező igazad van,talán van némi érzelem,viszont én nyitott szemmel járok.Amint megtalálom azt,akit valóban érdeklek, akkor ennek a "viszonynak" búcsút intek....
2013. okt. 24. 13:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!