Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz az az "általánosítás", hogy a férfiak érzelmek nélkül is tudnak szexelni?
20-as vagyok.
Persze nyilván valamennyire ismernem kell a másikat, egyéjszakás kalandokba ismeretlenekkel sohasem bonyolódtam és nem is tudnám elképzelni.
Megy a nőknek is.Kell fizikai vonzalom,meg pici beszélgetés,hogy szimpi legyen.Ez lehet 1-2 nap után,vagy 1-2hét után is.Szerelem nem kell hozzá.
Szerintem rengeteg idő,mire kialakulna a szerelem,és annyit a szexszel sem érdemes várni,mert mi van ha csalódás?
Én benne vagyok egy ilyen összejárós dologban,jókat beszélgetünk,és utána lefekszünk egymással.Többet is el tudnék képzelni az illetővel,de sajnos nem lehet az életkörülményei miatt...Mondjuk néha szex közben érzem,hogy talán ő is akarna többet tőlem...
Szerelem nélkül is lehet jót szexelni...tapasztalat.
Ha működik a kémia, akkor az a vágyakon alapul, tehát lehet nagyon jó.
Természetesen jobb sokkal, ha érzelmek vannak a dologban és a párunkkal összeillünk szex terén is.
27L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!