Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajoknak szól a kérdés!...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajoknak szól a kérdés! (minden második hozzáokoskodó így is pasi lesz). Ti szexeltetek már anyagiakért?

Figyelt kérdés
Egy barátnőm már vagy 6 hónapja keresett munkát, eredménytelenül. 2 hete elment egy szoláriumba, ahova még pár hónapja adta be az önéletrajzát, de most hívták be. Szóval a főnök kerek perec kijelentette, hogy fel van véve, ha lecidázza. Ő meg megtette. Amikor kérdeztem, miért, az volt a válasza, hogy fél éve keresett munkát, már bármit megtett volna egy melóért. Ő most emiatt k*.rva? Veletek volt már hasonló? Hogy előnyökért, jobb jegyért, pénzért, munkáért, bármiért szexeltetek valakivel? Név nélkül, nyugodtan leírhatjátok.
2015. okt. 13. 08:45
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%
Azokat a munkaadókat, akik ilyen feltétellel adnak munkát egy nőnek/lánynak, ott lőném agyon a helyszínen. Ne mások nyomorán jusson élvezethez a nyomoronc, hanem verje ki magának,vagy menjen k.vázni! A prostik nagy része egyébként is szereti csinálni,amit csinál, illetve, ha nem is szereti, de inkább csinálja azt, mint hogy egy gyárban dolgozzon pl. Adnék én neki olyan cidát, ott sülne ropogósra a szoláriumában :)
2015. okt. 13. 12:11
 22/30 anonim ***** válasza:
37%

Sziasztok.

Voltaképp a kis hölgy eladta magát. S hogy a "vevő", meddig lesz elégedett a termékkel, ki tudja?! Nagyon jól le írta itt valaki. Most csak egy szo___ás volt!

De a bennmaradásért, vajon mi lesz a következő próbatétel!? Majd jön a duma. Ne felejtsd el, hogy kerültél ide!

Zsarolás, etc. Innentől kezdve, a kö..ög, azt csinál a lánnyal amit akar. Még fel sem jelentheti.Hiszen "saját bele egyezéssel történtek a dolgok". Ha meg megerőszakolja, mert a lánynak, már nincs gyomra a továbbiakhoz, Feljelenteni se tudja, mert hát bele egyezett korábban is a dolgokba.

Ezt hívják csiki-csukinak.

A kérdésedre a válasz,Nem, nem k..va, csak egy árú cikk lett belőle.

43F.

2015. okt. 13. 12:31
 23/30 anonim ***** válasza:

Utolsó, tévedésben vagy. Fel lehet jelenteni, ez bűncselekmény, ha jól tudom, hatalommal való visszaélés a neve. Más kérdés, hogy a nyomozati procedúra a sértett számára legalább annyira megalázó lehet, mint maga a cselekmény. Az meg, hogy adott esetben egy erőszak azért nem büntethető, mert a korábbiakban beleegyezett (és nem, mert a korábbiakban sem egyezett bele, megzsarolták), már a vicc kategória. Ha adok neked egy százast, akkor holnap elveheted az összes megtakarított pénzemet, mert korábban beleegyeztem?

Azt hiszem, ha teljesen egyértelműek lennének ezek a dolgok, akkor sokkal több feljelentés (és elmarasztaló ítélet) születne, ennek arányában sokkal kevesebb ilyen eset történne meg.

2015. okt. 13. 12:44
 24/30 anonim ***** válasza:

23.

Remélem, ez csak egy általánosítás volt részedről ez 100-os példa, és nem rám értetted!? Én nem azt mondtam, hogy nem lehet, vagy nem kell az ilyet feljelenteni.

Csak átugrottam ezen a dolgon.Mert az életbe, az ilyen szemetek,sokszor megússzák.Nehéz sarokba szorítani ezeket.S elnézést, a hiányos jogi ismereteim miatt.

2015. okt. 13. 13:02
 25/30 anonim ***** válasza:

Minden nap azon fogsz parázni,hogy vajon ma lepippantotta-e?

Egyszer legyél férfi, és dobd a ribit a p.csába!

Ilyet minden utcasarkon kapsz!

2015. okt. 13. 13:38
 26/30 anonim ***** válasza:
73%

Egyetemista vagyok, diákmunkázok de az csak a megélhetésre elég. (február óta nem ittam egy csepp alkoholt se, nem futja rá, szóval nem elbulizom a pénzem.)

2-3 éve több hónapnyi fogfájás után meguntam és elmentem magán fogorvoshoz, mert a körzetis annyival letudta, hogy érzékeny, mossam gyakrabban... (napi 3-4 fogmosás neki nem elég gyakori) Szóval magánorvos, kiderült, hogy a kamaszkori tömésem rosszul lett megcsinálva és alárohadt a fog, azért fáj... gyökérkezelés.. helyből 50 ezer, mert rágófog. A spórolt pénzem meg volt akkor éppen 30 ezer körül... Nos igazából elkezdtem kb kenyéren és vizen élni, hogy ki tudjam fizetni a végén, amikor közben alakultak a dolgok. Tetszettem neki, ő is nekem. Pár alkalommal én voltam az utolsó beteg.. A fantáziára bízom. A lényeg, hogy az utolsó kezelési időpontban mikor fizetnem kellett volna elintézte annyival ha gond van hívjam, majd akkor rendezzük. Én meg nem erősködtem, hogy ki akarom fizetni a számlát. Persze kapcsolat nem lett, csak a kémia volt meg, az eset idején szingli voltam, így kölcsönös örömszerzés volt, számomra anyagi előnnyel, és még a fogammal sincs azóta gond.

De ha benyögi, hogy ha lefekszem vele, akkor ingyen megcsinálja tuti nemet mondok rá. Akkor dolgozott volna az önbecsülésem, mert más ha csábításról van szó és utólag ad ilyen "kedvezményt", mintha előre közölné az árakat, feltételeket.. Mert az utólagossal nem érzem magam k*.rvának, hisz nem számításból történtek a dolgok, hanem tetszett. (30 alatti pár éve végzett srác volt) És ennek most totál olyan szaga van, mintha mentegetném magam. :D így nem is folytatom.

2015. okt. 13. 14:01
 27/30 anonim ***** válasza:
Off: azt gyanítom, hogy a barátnődnek nem ez lesz az első ingyen cidája! nem tudom, hogy melyik városról van szó, de mondjuk Budapesten nem tudom elképzelni, hogy aki akar az ne találjon magának munkát. nyilván az kérdéses, hogy milyet, de valamit biztosan talál.
2015. okt. 13. 17:42
 28/30 anonim ***** válasza:
Lehet másik állami fogorvoshoz is menni, aki nem kér ilyet. Én oda járok, ráadásul nő, és teljesen korrekten dolgozik.
2015. okt. 13. 22:30
 29/30 anonim ***** válasza:
26-os válaszoló, megértelek. Van egy pasi, ismerem már 5-6 éve, laza kapcsolatban voltunk, néha összejöttünk, ha mindketten úgy kívántuk, aztán mentünk a dolgokra. Mint ember nem nagyon érdekel, nem tudnék vele semmi komolyabbat elképzelni, de a szex fantasztikus jó volt vele. A lényeg, ő informatikus, nekem meg nőként állandóan van valami gondom a számítógépemmel. A pasi meg elkezdett olyanokat mondogatni, félig-meddig tréfásan, hogy szívesen megnézi, megjavítja nekem, de "természetben kell fizetnem érte", illetve hogy "egy szopásért megcsinálom". Nekem meg azóta nincs kedvem hozzá. Pedig baromi jó volt vele, bármikor szexeltem volna vele, bármikor leszoptam volna, de így, hogy ezt a dolgot hogy úgy mondjam üzletté degradálta, egyszerűen nincs hozzá kedvem.
2015. okt. 14. 09:25
 30/30 anonim ***** válasza:
28-as, 26-os vagyok. Félreértettél. Kisvárosban lakom, 2 állami fogorvos van. Az egyik szerint csak érzékeny volt, a másikhoz el se mertem menni, mert egy alkoholista szakbarbár. Nála a kezelés ha nem lát lyukat, akkor fogat húz. Kamaszként fogszabályzóm volt, havonta 30 km utaztam a fogszabályzással foglalkozó szakorvoshoz a megyeszékhelyre, de a kötelező iskolai fogorvosi vizsgálat ennél az "orvosnál" volt. Nos kezdődött azzal, hogy csupasz kézzel kezdett el a számban turkálni utána pedig úgy döntött, hogy ő lyukat lát így betömi. Na már most ragasztott fogszabályzóm volt és papírom arról, hogy mivel kötelező ránézhet a fogaimra de nem nyúlhat hozzá. Az asszisztensnő győzte meg, hogy nem fúrhat miután velem elkezdett kiabálni, mert bezártam a szám és nem voltam hajlandó kinyitni megrémülve attól, hogy most tényleg belefúr a fogamba, ami mellékesen nem volt lyukas. Tehát a környéken van 1 normális fogorvosunk (aki szerint csak érzékeny) és 30 km-re a megyeszékhelyen még pár 1 hónapos várólistával, de őket nem ismerem. A srác akihez mentem magánorvos volt és ismerős ajánlotta, hogy ügyes keze van. Így inkább mentem olyanhoz, akit ajánlanak, mint akit nem ismerek és majd kiderül...
2015. okt. 14. 16:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!