Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van egy laza kapcsolatom, de...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy laza kapcsolatom, de a pasi sosem nyal ki?

Figyelt kérdés

Mondjuk régebben emlitettem neki, h nem igénylem, annyira nem szeretem, de mostanaban erzem h jó lenne, de nem merem mondani neki, ő meg egyáltalán nem tér rá.....

ez azért van mert nem annyira tetszem neki, vagy amiatt mert régebben emlitettem neki h nem annyira igénylem?

2015. okt. 11. 22:50
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
0%
Biztos halszagú a puncid. :)
2015. okt. 11. 22:51
 2/17 anonim ***** válasza:
68%
Hogy találja ki hogy szeretnéd? Mond meg neki aztán kész... MOst ő nem fog nekiállni ha egyszer azt mondtad neki ne csinálja.
2015. okt. 11. 22:53
 3/17 anonim ***** válasza:
mond neki, hogy most szeretnéd ennyi. amúgy hány évesek vagytok?
2015. okt. 11. 22:54
 4/17 A kérdező kommentje:
Nem halszagú.
2015. okt. 11. 22:54
 5/17 A kérdező kommentje:
Áhh, nem irom le hány évesek vagyunk:D Idősebbek
2015. okt. 11. 22:55
 6/17 anonim ***** válasza:
Én kinyallak ha szeretnéd :'DD
2015. okt. 11. 22:58
 7/17 A kérdező kommentje:
félek h nem tetszik neki a nunim, mert nem baba.....de szex közbe, v hogy mondjam , nem láttam rajta h nem tetszene neki
2015. okt. 11. 23:00
 8/17 anonim ***** válasza:

Laza kapcsolatot minek fenntartani,ha még a puncid sem találja vonzónak? Én imádom,ha egy nő megengedi,hogy kinyaljam,a legtöbbször pont a csajok vannak az orál ellen.

21.

2015. okt. 11. 23:02
 9/17 A kérdező kommentje:

Én sem rajongok annyira.

Nem tudom h mennyire tetszik neki, szexnel nem zavarja semmi, csak nem tudom...fogalmam sincs...ujjal szokta...

2015. okt. 11. 23:05
 10/17 anonim válasza:

Ha idősebbek vagytok, akkor pláne, de kommunikáció az zéró.

Mondd meg neki kerek perec, hogy igaz azt mondtad korábban, hogy nem igényled az orális kényeztetést, ellenben néha elviselnéd, ha oda is tennétek kitérőket.

Ha már egyszer szóba került az orál, akkor most mi akadályoz meg abban, hogy ismét szóba hozd?

Nem kell annyira gátlásosnak lenni, nem fog elszaladni!

2015. okt. 11. 23:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!