Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajoknak szól a kérdés! (minden második hozzáokoskodó így is pasi lesz). Ti szexeltetek már anyagiakért?
Nekem meg ilyen nem volt.
Most azt mondom nem tennem meg. De ha ennyi ideje keresnek munkat es ketsegbe lennek esve lehet megtennem. Nemtudom. Csak ugye ha egyszer megtette akk megkeri tobbszor is :(
már nem azért, de manapság ha csaj vagy, és otthon biztonságában beállsz a webkamerád elé mutogatni magad, akkor bőven meg tudod keresni az átlag magyar keresetet (150ezret mondjuk)
Annak ellenére, hogy brutálisan telitett terület, még minidg jobban lehet vele keresni, mint munkával.
És nem kell szép nőnek sem lenned hozzá.
Nem fordult még elő velem se anyagiakért, sem előnyökért.
A barátnődet nem tartom emiatt k*.rvának. Eleve igyekszem úgy élni, hogy ne ítélkezzek embereken, akkor meg különösen ne, ha nem voltam olyan élethelyzetben, mint ők, amikor olyat tettek, amiről én úgy gondolom, hogy soha nem tudnám megtenni.
Megkapta egyébként az állást azóta? Csak azért kérdezem, mert ha belegondolsz, egy a pasi megteheti ugyanezt havonta X jelentkezővel, akik közül Y esetleg belemegy ebbe, és ezek után is simán megteheti, hogy nem kapják meg a munkát.
Reálisan nézve, egy ilyen helyzetben mit tudna tenni egy nő? Megy a Munkaügyi Bíróságra és feljelentést tesz, hogy a potenciális munkaadóm ahhoz a feltételhez kötötte, hogy megkapom az állást, hogy orális gyönyörökben kell részesítenem, ebbe belementem, mégsem vettek fel?
Nyilván se ott, se a rendőrségen, se máshol nem szívesen vállalja fel nyíltan a történteket, így teljesen kiszolgáltatott ilyen szempontból, mert bár lenne jogorvoslati lehetőség (a Munkaügyi Bíróság a szexuális zaklatást is és az ilyen jellegű visszaélést azért elég komolyan veszi, és rendesen megrángatnák érte a főnökét, függetlenül attól, hogy alkalmazottként vezető egy cégnél vagy vállalkozásnál, vagy a saját tulajdonában van), csak egy ilyen helyzetben levő nő nagy valószínűséggel
Másrészt, azok után, hogy a barátnőd ebbe belement, nem kizárt, hogy a továbbiakban is elvárna majd ezt-azt a főnöke cserébe azért, hogy megtarthassa az állását.
Igazából azért írtam a kérdésedhez, mert annyit akartam tanácsolni, hogy ha netalán ez utóbbi előfordulna, akkor a barátnőd próbáljon meg titokban hangfelvételt készíteni egy olyan négyszemközti beszélgetésről, amiben arról van szó, hogy mit is kéne tennie és miért cserébe (kérdezzen, ügyesen beszéltesse úgy a pasit, hogy egyértelműen elhangozzon az, hogy esetleg ettől teszi függővé a további alkalmazását, vagy bármi munkával összefüggő előnyhöz jut "szexuális szolgáltatásért cserébe", kérdezzen rá, hogy mi van, ha nem teszi meg amit akar stb., aztán miután biztonságba helyezte a hangfelvételt, küldjön egy másolatot róla a pasinak, azzal, hogy szeretné, ha nem közeledne felé többet szexuálisan, és ha ezek után indokolatlanul elbocsátja, akkor a Munkaügyi Bírósághoz fordul ezzel a hangfelvétellel.
Mondjuk egy ilyen esetben nyilván nem szívesen maradna ott hosszabb távon, de arra az időre, amíg mást nem talál, jó eséllyel be tudná biztosítani az állását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!