Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajoknak szól a kérdés! (minden második hozzáokoskodó így is pasi lesz). Ti szexeltetek már anyagiakért?
Férfi vagyok. Amikor vezető pozícióban leszek én is fogok ilyen ajánlatokat tenni szép nőknek simán.
Nincs abban semmi rossz, amit a barátnőd csinált.
23/F
Fél év munkanélküliként? A statisztikák szerint még egy jól képzett,nyelveket beszélő szakembernek is akár 12 hónap is lehet, hogy találjon munkát. Fél év után ennyire el volt keseredve? Én biztos, hogy nem csináltam volna ilyet soha. Semmi pénzért. Szerencsére nem is merült fel nálam ez egyik állásinterjún sem.
És nem, nem vagyok prűd, volt már alkalmi kapcsolatom is, de csakis a kölcsönös örömszerzés jegyében. Anyagiakért soha.
És igen, ha fel is veszi, utána elvárja majd ugyanezt rendszeresen, én már csak azért sem mennék bele a dologba.
# 12
Jó ötletnek tűnik. Egy HR-es ismerősöm pár hónapja mesélte, hogy a cégüktől neki kellett egy ilyen ügy miatt kirúgnia egy 55 év körüli férfit középvezető pozícióból. A pasinak három kiskorú gyereke van, erre való tekintettel az ismerősömnek jó szándékból annyit sikerült - saját megfogalmazásában - "agy nehezen kisírnia" a cégvezetéstől, hogy ne szexuális zaklatás miatt bocsássák el az illetőt, hanem közös megegyezéssel, hátha így még lesz esélye ennyi idős fejjel máshol elhelyezkedni.
Pár éve egy olyan, közel 3.000 főt foglalkoztató cégnél voltam tolmácsolni három napig, akik egy erre specializálódott nemzetközi céggel végeztettek el 10 kérdezőbiztossal egy ilyen kérdésekre is kiterjedő átvilágítást, több száz dolgozóval készül anonim interjúkkal. Az ennek során feltárt dolgok miatt annál a cégnél többek között pár műszakvezető búcsúzhatott el az állásától szexuális zaklatás és munkahelyi hatalommal való visszaélés miatt.
Hát gyerekek tanulni kéne, normális helyen, normális szakmát. Mindenki előtt megvan a lehetőség tulajdonképpen, kivéve akinek olyan a családi háttere. Az persze más kérdés, hogy itthon egyre kevesebb a normális munkahely. Sajnos sokaknak csak ilyen eladói, recepciós állások jöhetnek szóba.
Aki rögtön egy szopatással indít, ahhoz meg nem kell elmenni dolgozni, ilyen egyszerű. A későbbiekben lehet ebből még baj, mondjuk elkezd erőszakoskodni. Én egyszer voltam hasonló helyzetben, egyetem mellett szállodai recepciós állásra jelentkeztem és ott lett kb megmondva, hogy fel vagyok véve ha hajlandó vagyok a tulajt és a vendégeket is kényeztetni - persze pénzért. Pár hónappal később arrafelé jártam és láttam hogy már talált recepcióst. Na ezt nem kéne erőltetni...
30/N
Soha nem tennék ilyet! óóó 6 hónapja keresett munkát?? Én 1,5 évig, de közben minden adandó alkalmi MUNKÁT elvállatam, képzeld voltam közhasznú szemétszedő, 5 hónapig!
A valódi munkának, akármilyen piszkos, akármennyire is "alja" dolognak tartják egyesek, van becsülete. Nem leszek miatta kevesebb! Azóta fél éve a szakmámban dolgozom. Nem kellett érte leszopnom senkit.
De tudom sok lánynak nem mindegy mit dolgozik, meg olvastam már itt olyat is, h ő "nem akar dolgozni, mert megöli a lelkét a munka"...
Amúgy meg: Jobb állva meghalni, mint térdelve élni.
Még egy helyzetet azért el tudnék képzelni, amikor esetleg el tudnám ezt fogadni, ha pl egyedülálló anya, kisgyerekkel.
Igen, tudom én, hogy sok a fél év, pláne, hogy a segély már csak 3 hónap. Ezért kell kicsit félretenni, nem felélni az összes fizetést.
Az én munkahelyemen van ilyen csaj, aki ilyeneket csinált, de 2 év alatt Svájcban kapott vezető beosztást. Azt még valahogy jobban el tudom fogadni, de egy ilyen munkáért?
Életemben nem voltam még munka nélkül, egy napot sem, el sem tudom képzelni, hogy az milyen lehet. A legutóbbi ki(be)lépésemnél pánikban voltam, amikor azt mondta a leendő munkáltatóm, miután minden meg volt beszélve, hogy ő úgy gondolta, hogy majd csak két hét múlva lépjek be. Végül kedden kiléptem, szerdán meg be. Szóval nekem két hét is pánikra ad okot, fél évet el se tudnék képzelni. Azt hiszem, már egy hónap után leszoptam volna bárkit, csak legyen már végre munkám.
Az meg, hogy tanulni kellett volna, jó nagy hülyeség. Nekem nincs diplomám, de olyan szakmám van, amivel a legutóbbi időkig bármikor el lehetett helyezkedni. A barátomnak három diplomája van, és másfél évig keresett munkát, végül olyat talált csak, ahol se anyagi, se erkölcsi megbecsülése nincs, de kiszolgáltatott helyzetben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!