Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan pasi aki csak ritkán szexelne?
mondjuk úgy 2-3 havonta?
de mi lehet az oka ?
friss a kapcsolat még, de mégis
elmondása alapján régen is ez volt
amúgy ha oda kerül a sor akkor nincs gond, csak mire odakerül az a gond
van más pasi is aki így működik ?
áhh, én nem tudom, hogy az első válaszoló meg a barátod melyik bolygóról jöttek közösen, de ilyen nincsen...
egy egészséges férfi, nő ráadásul aki kapcsolatban van, sokkal többször kívánja a testiséget is... ha azt mondtad volna, hogy 2-3 hetente az is nagyon ritkának számít... kb. az 50-60 éves korosztály az akik állítólag (csak átlag, van kivétel) 2-3 hetente bújnak össze....
Nektek fiatalon, ha nincsenek egészségügyi problémák naponta kéne szexelni, de ha olyan a munka , suli stb. akkor is mondjuk 2 naponta.
Sajnállak, mert a szex egy párkapcsolatban az egyik tartóoszlop... és tény ha egy tartóoszlop sérült, akkor előbb utóbb minden borul csak idő kérdése.
30-asok vagyunk
mondom ha én mászok rá akkor nincs gond működik
de ha arra várok h ö kezdeményezzen akkor simán eltelik 1-2 hónap mire
szal nem akarok mindig én kezdeményezni az olyan mintha szexmániás lennék - pedig nekem elég heti 1-2 alkalom
ha egy férfi nem akar szexelni egy nővel annak nagyjából két oka lehet :
1. Nem kívánja a nőt.
2. Impotens a férfi.
Állitása szerint mindig ez volt .. Lehet esetleg hormonalis oka ?
Mondom ha szexre kerül a sor akkor nincs gond rendesen feláll neki es ha kell sokaig birja ...
Pár dolog szóba jöhet:
Nem lehet,hogy volt valami nagyon rossz tapasztalata?
Esetleg van más nője?Nem csalhat meg?
A 30-as éveiben van a nő a legszebb korban..Akkor a legszexibb.A férfiról nem is beszélve.
Próbáld párszor feldobni a szexet esetleg,hátha beindul egy idő után.
Nem beszéltél erről vele nyiltan?Nem mondtad még neki,hogy neked több testiség kell és kezdeményezzen többször?
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!