Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nagyon perverz vagyok, örökre egyedül maradok? 25/F
Figyelt kérdés
Mintha el lennék szigetelődve az emberektől ezek miatt.2015. okt. 9. 23:42
11/16 anonim válasza:
privibe írd meg nekem és megmondom..
egy perverz lány
12/16 anonim válasza:
Én azt vettem észre, hogy az életben sikeres jól kinéző dekoratív nők elég nagy százaléka szereti az alárendeltséget szex közben, csak az a változó hogy ki milyen mértékig, de nagyon sokan szeretik, ha megalázzák picit (ez a kifejezés drasztikusnak tűnhet, de ez csak játék) ki tudja miért, lehet hogy a sikerességük miatt meg a szép kinézetük miatt, de csomóan titokban szeretnék, ha "kihasználnák" vagy nyersek lennének velük vagy szex közben "kényszerítve" lennének valamire.. nehogy azt hidd hogy ritka, szerintem inkább gyáva voltál eddig kipróbálni, de ezen tudsz változtatni, szex közben óvatosan gyengén kezd el a csajt fenekelni, de tényleg ne erősen, és meg fogsz elpődni, hogy a legtöbb csaj belemegy a játékba :D és egyáltalán nem zavarják az ilyenek sem
13/16 anonim válasza:
ha nincs saját kecskéd, nem is vagy nagyon perverz!
14/16 anonim válasza:
Szerintem sok lány,no szeretne ilyet csinálnk/élvezni
L
15/16 anonim válasza:
Nem, csak ne ezzel indits elso randin.
Egy jelentos reszet pedig tartsd meg a prostiknak.
16/16 Tseppkoe válasza:
Találtál bevállalós leányzót...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!