Nagyon félek, hogy egyedül maradok. Én komoly kapcsolatra vágyom. Akik próbálkoznak nálam az semmi komolyat nem akarnak. (? )
Ne halgass az elozore! En vagyok a neked valo!
Amugy meg probalkozz, ismerkedj, es egyszer biztos fogsz talalni egy hozzad illo sracot.
Ezen az alapon minden szingli parazhatna, hogy egyedul fog maradni... :P
Kedves 4. válaszoló!
Mivel eddig nem láttam,hogy írtál-mivel most jöttem fel- ezért nem írtam. De a kérdésemhez fűzött kommentárod után nem is valószínű, hogy fogok.
A többi válaszolónak pedig köszönöm az értelmes válaszokat! :)
Azért nem minden 20 alatti csak egyéjszakást akar... engem legalábbis kicsitsem vonz :)
Ha az életkorod a mostani kétszerese lenne, akkor már kezdhetnél kicsit aggódni (bár akkor sincs még minden veszve), de 17 évesen azon keseregni, hogy egyedül maradsz, erős túlzás.
Még csak most léptél be abba a korba, amikor igazából az ember elkezd érdeklődni a másik nem, és a komolyabb kapcsolatok iránt, de már egyből keseregsz?
Igen, sok az éretlen, de ezen miért csodálkozol? Egy 17 éves még gyakorlatilag gyerek. Persze, nem kisgyerek, de még nem is érett felnőtt. Persze, vannak érettebb fiúk is a korosztályodban, próbálj meg ilyen emberekkel ismerkedni, vagy esetleg ha nem zavar, akkor pár évvel idősebbekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!