Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Helyes lenne újra ráhajtani az exemre?
Szakításkor, ha a nő szakít a párjával, és nem fordítva, szinte kivétel nélkül rövid időn belül csúcsformában lesz, mert az eddigi, pasira/férjre fordított időt magára fordítja. Szerintem a volt feleségednek erős önértékelési problémái lehettek a kapcsolatotok alatt, amiket te nem vettél észre. A mondatodból, hogy végre lefogyott, meg az tűnik ki, hogy ő is érzékelte, hogy számodra már nem az az ideális női esztétikum, mint volt megismerkedésetekkor, a szülés maga pedig sokat tehetett rá a megtépázott önbizalmára, így persze elment a kedve az olyan intim tevékenységtől, mint a szex.
Számára a válás afféle löket volt, hogy éljen tovább, ne ragadjon be; nem fekszik le akrákivel, de megteremti ennek látszatát, mert így is jelzi a függetlenségét, és gondos anyaként - ahogy kifejtetted - nyilván nem hordja százszámra a férfiakat haza.
A gyerek szempontjából meg... szerintem romboló hatású lehet az egész, amit leírtál. Már maga a válás is meghatározó az életében, de úgy hiszem, gyökereiben reneti meg a tartós, családias kapcsolatokról kialakított képét, ha odaállítasz néha napján egy kis kufircra. Mit tanulhat majd ebből? Anyu és apu már nem házasok, de összejárnak, mert...? És hidd el, a gyereketek is tudni fogja.
Másrészről meg, ha az exed bele is megy, akkor neki érzelmi alapon lenne, ám neked már nem, hiszen együtt élni, lakni, gyereket nevelni vele a nap huszonnégy órájában nem akarsz, tehát csak szexre kell neked, ezzel pedig őt sérted meg, és alázod porig.
Úgy hiszem, jobb egy barátság köztetek, hogy ezt tönkretedd a vágyaiddal, amikre ő - a válás végett - már nem tart igényt, és így a gyerek sem sérül tovább lelkiekben, ha azt látja, hogy a szülei ugyan már nem szerelmesek, de jó barátok, és közben nem tűnnek el a belső szobában néha, miközben őt a tévé előtt felejtik. Remélem, tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!