Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Helyes lenne újra ráhajtani az exemre?
Felnőtt emberek vagytok, rajtatok áll. De én a nő helyében nem mennék bele egy ilyen helyzetbe, főleg ha halottam\olvastam volna amit most írtál.
"végre lefogyott" " Nagyon szívesen csinálgatnám, de az újra osszekoltozés szóba se johet "
Na ez mutatja mire kellene a nő. Szerintem ne rontsátok el az eddigi jó viszonyt, mert ezt a helyzetet a gyerek sínylené meg. Biztosan megviselné hogy van is apa, meg nincs is.
Félreértés ne essék, semmi bajom nincs azzal hogy egy volt pár összejöjjön szexelni, mert ha mindketten benne vannak miért is ne?
Itt itt inkább az az érdekes, hogy a gyerekre hogyan hatna a helyzet.
Mivel az átjött, hogy neked sokat számít a kinézet, (és ki ne nézne meg egy csinos nőt, vagy nőként egy helyes pasit? ) biztosan te sem hanyagolod el a külsődet. Szeretőnek találhatsz szép nőket, ezért ne rontsde el a jó viszonyt az exeddel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!