Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak általában csak azokkal a nőkkel rendesek, akik jól néznek ki?
ez nem így van, én mindenkivel rendes vagyok
22f
nem
Én még azokkal vagyok rendes, akiken érzem hogy képtelenek lennének átvágni
Nem igaz. Viszont kutatások kimutatták, hogy azokkal az emberekkel kapásból kedvesebbek az emberek, akik jól néznek ki. Olyan kutatás is van, melyben a bűnöző férfiak ítéleteit vizsgálták. Kijött, hogy a jóképű bűnözők valahogy mindig kevésbé szigorú ítéletet kaptak. [1]
[1]: Louann Brizendine: A női agy
Én azokkal vagyok normális akik velem is azok. Ha valaki bunkózik velem akkor én is vele. Ha kedvesen szólnak hozzám én is úgy reagálok.
Ettől függetlenül van a kérdésnek alapja, mert ismerek jó pár olyan embert aki csak azért rendes egyes csajokkal mert azt hiszi, h majd egyszer megkúrhatja. Közben meg a háta mögött pl lep*csázza.
Igen, a szép nőknek ráadásul több mindent el is néznek.
De ez azért nem igaz mindenkire. Én nem tartozom azok közé, akiket szépnek mondanának, mégis a legtöbb fiú kedves velem és segítőkész.
9-es.
A helyes pasiknak is mindent elnéznek a nők,szóval ez oda-vissza igaz ám...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!