Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Általában nézve a karcsú nőknek szűkebb a vaginájuk mint a telt alkatu nőknek?
Nem. Én vékony vagyok és mégse vagyok szűk.
Amúgy én is a másik felvetést szoktam többet hallani,hogy a ducibb lányok szűkebbek,mint a vékonyak. Bár még mindig nem értem a felvetés alapját.
Na akkor valamit tisztázzunk. A hüvely IZOM-ból áll, nincsenek körülötte zsírszövetek sem, így hüvelyre hízni nem lehet... viszont fogyni sem. :)
Hogy mitől szűk, vagy tág valaki, az nagyjából egyetlen dolgon múlik: hogy a hüvely izomzata mennyire rugalmas. Ez részben genetika kérdése, részben pedig edzhető (Kegel-gyakorlatok, gésagolyó).
Amihez nincs köze:
-a nő kora
-hogy szült-e (a szüléssel csak a méhszáj állapota változik tartósan, a hüvelyé NEM, kivéve, ha műtétileg - gátvarráskor - szándékosan "szűkebbre" szabják)
-a nő testalkata
-a nő magassága
A jól működő hüvely nagyon jól tágul, persze fokozatosan, és nagyon jól zár is, tehát rugalmas.
Hetessel egyet értek egy pontot leszámítva: a szülés nagyon is befolyásolja mégpedig negatív irányba. (Olyan nincs hogy szűkebbre varrják, mert nem a hüvelyt varrják össze, hanem a gáton keletkezett repedést.)
Viszont a terhesség, szülés hatására egyfelől gyengülnek másfelől extrém tágulásnak vannak kitéve ezek az izmok. Ezért sok nőnek elcseppen a vizelete szülés(ek) után nevetéskor, tüsszentéskor stb.
A rázkódással, erőkifejtéssel járó sportok is gyengítik a hüvely izomzatát, kivéve ha mellé rendesen edzik intim tornával.
Nekem mindig fájt az aktus eleje olyan szűk voltam. A szülés után olyan könnyen cuppan be a pénisz akkor is ha nem vagyok túl felizgatva hogy hihetetlen.
Pedig a terhesség alatt is intim tornáztam végig és utána pár évvel is elkezdtem és kisebb kihagyásokkal csinálom rendszeresen. Össze tudom húzni szorosan, de magától alaphelyzetben tág. Sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!