Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mai hír, hogy piacra engedik a nőknek szánt viagrát az Egyesült Államokban. Sok elméleti kérdést vet fel a szer, többek közt a női szexualitás működését illetően. Hölgyek: Ti hisztek a gyógyszer működőképességében, használnátok a gyógyszert?
A férfiak gyógyszerével szemben ez nem a nemi szervek vérellátottságát növeli, hanem az agyban az ingerületátvivő anyagok (dopamin, norepinefrin ésszerotonin) szintjét befolyásolja.
Érdekes dolog ez. Az ötlet nem rossz. Bár valóban felvet kérdéseket...vajon erre tényleg szükség van? Mivel ma is nagyon sokakban az él, hogy a nők nem kívánják annyira a szexualitást, mint a férfiak, lehet h csupán ez a feltevés ihlette a gyógyszert. Ez a "nők nem szeretnek szexelni" dolog szerintem általánosítás. Az, ha valaki sosem volt igazán "szexközpontú", nem egy pirultól lesz amazon. :D Szerintem egy nőnek alapvetően ez felesleges, én nem próbálnám ki (bár szerencsére én nagyon szeretem az intimitást és a szexualitást). A férfiak sem azért szedik, mert nem kívánják a szexet, hanem azért mert a testük már nem reagál annyira intenzíven a vágyaikra.
De ha valaki úgyérzi szüksége van rá, használja egészséggel. :)
Túl korai lenne megítélni a működőképességét, de mondjuk, hogy elméletileg elhiszem, hogy működHET.
Nem használnám.
Hát hyposzexualitás férfiaknál is van, egyre gyakoribb, nem is értem, hogy miért csak a nőknek készítenek ilyen szert...
Szerencsére nincs szükségem ilyesmire, számomra a legjobb vágyfokozó a barátom, elég, ha csak megcsókol. :)
Más kérdés, hogy azok a nők miért nem szexelnek?
Esetleg fáradtak, stresszesek vagy megunták a párjukat?
Nem az okot kéne megszüntetni?
Hány nő fogja megkapni csak úgy titokban belekeverve az italába...
Talán jobb mint a Gina...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!