Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mai hír, hogy piacra engedik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mai hír, hogy piacra engedik a nőknek szánt viagrát az Egyesült Államokban. Sok elméleti kérdést vet fel a szer, többek közt a női szexualitás működését illetően. Hölgyek: Ti hisztek a gyógyszer működőképességében, használnátok a gyógyszert?

Figyelt kérdés

A férfiak gyógyszerével szemben ez nem a nemi szervek vérellátottságát növeli, hanem az agyban az ingerületátvivő anyagok (dopamin, norepinefrin ésszerotonin) szintjét befolyásolja.

[link]

2015. aug. 20. 18:44
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes dolog ez. Az ötlet nem rossz. Bár valóban felvet kérdéseket...vajon erre tényleg szükség van? Mivel ma is nagyon sokakban az él, hogy a nők nem kívánják annyira a szexualitást, mint a férfiak, lehet h csupán ez a feltevés ihlette a gyógyszert. Ez a "nők nem szeretnek szexelni" dolog szerintem általánosítás. Az, ha valaki sosem volt igazán "szexközpontú", nem egy pirultól lesz amazon. :D Szerintem egy nőnek alapvetően ez felesleges, én nem próbálnám ki (bár szerencsére én nagyon szeretem az intimitást és a szexualitást). A férfiak sem azért szedik, mert nem kívánják a szexet, hanem azért mert a testük már nem reagál annyira intenzíven a vágyaikra.

De ha valaki úgyérzi szüksége van rá, használja egészséggel. :)

2015. aug. 20. 18:57
 2/4 anonim ***** válasza:

Túl korai lenne megítélni a működőképességét, de mondjuk, hogy elméletileg elhiszem, hogy működHET.

Nem használnám.

2015. aug. 20. 19:03
 3/4 anonim ***** válasza:

Hát hyposzexualitás férfiaknál is van, egyre gyakoribb, nem is értem, hogy miért csak a nőknek készítenek ilyen szert...

Szerencsére nincs szükségem ilyesmire, számomra a legjobb vágyfokozó a barátom, elég, ha csak megcsókol. :)

2015. aug. 20. 20:35
 4/4 anonim ***** válasza:

Más kérdés, hogy azok a nők miért nem szexelnek?

Esetleg fáradtak, stresszesek vagy megunták a párjukat?

Nem az okot kéne megszüntetni?

Hány nő fogja megkapni csak úgy titokban belekeverve az italába...

Talán jobb mint a Gina...

2015. aug. 26. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!