Most kezdtem el az autóra a jogsit. Nagyon nehéz lesz a kresz? Eü vizsga? Oktatók általában rendesek?
Hát a kreszt a tanulás mellett egy programmal lehet jól begyakorolni. (A vizsgán is ugyanazokat a kérdéseket kaptam, mint amik a programban voltak). EÜ vizsga az már más tészta, nehéznek nem túl nehéz, de van 1-2 vizsgahely, ahol húznak keményen, ha nem tudod a dolgokat. Oktatók pedig általában rendesek, hiszen nagy türelem kell egy ilyen szakmához.
Összességében ne félj tőle, minden át lehet menni. A legnehezebb része a forgalmi vizsga, ott nagyon sokmindenre kell figyelni.
Amúgy ez az eü vizsga is egy vicc...sajnos láttam már pár balesetet, de még egyszer nem tapasztaltam, hogy valaki megállt volna elsősegélyt nyújtani, holott ugye mindenkinek kötelessége lenne...viszont azt is megértem, hogy lehet azért nem mernek belefogni, mert mi van ha nem jól csinálom...
ördögi kör
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!