Pénteken forgalmi vizsga és nagyon félek. Mit csináljak?
Jaj ,hát ez normális ,ha félsz,de ne vidd már túlzásba ,,nem lesz semmi baj.
Úgy menj oda,hogy te jól vezetsz és megy ez neked és nincs az autóba a vizsgabiztos,csak az oktató stb.
Ne parázz menni fog!!!!!
SOK SIKERT!
Ha így izgulsz valószínűleg csökkented az esélyeidet.
Már vezettél valamennyit, annyi tapasztalatod van ami a vizsgához elég. Ismered a követelményeket, hogy mikor kell indexelni, mikor kell lassítani, elsőbbséget adni. Csak ezekre kell figyelned.
A vizsgabiztos miatt ne izgulj, a vizsga is olyan mintha egy óra lenne a sok közül. Köszönsz neki, bemutatkoztok egymásnak ha még nem találkoztatok, átnézitek a kocsit, beültök, indulás, fékpróba és így tovább. Hidd el 3-4 év múlva a világ legtermészetesebb dolga lesz a vezetés ha rendszeresen csinálod.
Nekem is ugyanez a helyzet csak én holnap 11.30kor vizsgázok :)
Kéz és lábtörést öcsi/csajszi :)
Szerintem ezen mindenki átesik.
Én rendszeresen lejártam futni, amikor a jogsit csináltam, az teljesen kitisztította az agyam, és a stresszt is nullára vezette nálam. Ajánlom, hogy próbálj meg mozogni, nagyon jót fog tenni.
Na még másfél óra és eksön lesz. :)
Remélem a következő hsz-em az lesz, hogy mindenkit elviszek egy körre :)
Meeeeeeeegvaaaaaaan !!!! :D:D:D:D:D
4 hibapontom lett csak, még bőven a 10be belefértem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!