Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha a nő kezdeményezi általában a "Telefonszexet"?
Még nem feküdtünk le egymással, én szűz vagyok. De azért már szoktunk huncutkodni. Viszont az esetek többségében én kezdeményezem. Nem mond ellent, viszont nem kezdeményez. Lehet azért mert azt hiszi én nem akarom?
18/N
Szerintem nem gáz. Nincs ezzel semmi probléma, lehet hogy te jobban kívánod, esetleg fél attól hogy Te majd nemet mondasz, vagy csak semmi tapasztalata nincs e téren, és nem mer kezdeményezni.
"A nő kezdeményezésről annyit, mi van ha ő életed párja, de ő nem vesz észre téged, te pedig oda vagy érte? Mi van ha a te kezdeményezésed felkelti az érdeklődését és jó sülhet ki belőle? Sosem tudhatod."
Lehet pont azért nem kezdeményez ő, mert idősebb, mint te. És élvezi, de nem szívesen kezdeményezne.
Vagy neki ez pont ezért izgalmas. Mert te, szűzként megteszed helyette. :)
Lehetséges...
csak néha jól esne :)
Mondom, nem utasít vissza, csak.. na értitek
oké.. :)
köszi a válaszokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!