Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Közvéleménkutatás! Szernitetek nyomulós, ha a fiú már a első randin kezdeményezi a csókot? Ha igen/nem miért?
A csók az magától jön :D
bár próbáltak már magukhoz rántani ...és volt olyan hogy eltoltak :D
szóval én úgy vagyok vele hogy helyzettől függ
Valamikor már az ember körül lévő tárgyak is rinyálnak hogy csókolózzatok már :D
Nyomulós, és abszolút mínuszpont, ha nem kölcsönös a szimpátia illetve nincs meg a kémia
Magától értetődő és pozitív, ha minden jól megy, és a nőtől is jelzéseket kap, hogy szabad.
Ez attól függ. Ha már előtte is találkoztatok, beszélgettetek, akár egész már szituációban, pl. munkahelyen, suliban kezdődött el az ismerkedés és egy idő után váltott át tetszésbe, szerelembe, randiba, akkor már ismertétek egymást előtte, tehát nem nyomulós.
De ha pl. társkeresőn, face-en jelöltétek be egymást, beszélgettetek, aztán ott a randin láttátok egymást először, akkor inkább nyomulós.
Egyénfüggő, de rólam pl. el lehet mondani, hogy olyan srácnál, akivel komolyabbat is el tudok képzelni, már az első randin érzem azt, hogy mehet a csók. Eddigi tapasztalataim alapján azoknál, akiknél nem éreztem magam késznek az első randi végén a csókra, a többi (max. 1-2 randin) sem éreztem magam annak, így nem is lett a dologból semmi.
Szóval nálam abszolút pozitív, ha kezdeményez a srác, de csak akkor, ha tisztán érződik a helyzeten, hogy szabad nálam a csók.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!