Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Segitség, szexmániás lettem....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segitség, szexmániás lettem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Belezugtam egy pasiba,de kiderült,hogy o csak,szexet-szexkapcsolatot akar.töbször is találkoztunk,miután lefeküdtem vele eltünt:( De én azota is rá gondolok,és az elmult 2 honapba annyit maszturbáltam,hogy már fáj a csiklom...már az sem megy...igy jöttem rá,hogy nem is a szex hanem a pasi hiánya hozza ki belöllem ezt.Nem akarok mást és nem is vagyok kiváncsi senkire csak rá:(Valaki volt meg ilyen sz*r helyzetben?esetleg valami weboldalt ahol tanácsot lehet még kérni tudtok?

2015. aug. 28. 18:30
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Ismerős a dolog! De biztosíthatlak, hogy nem csak egy pasi van a világon! Majd elmúlik! Most úgy érzed, hogy nem, de el fog múlni! /F.
2015. aug. 28. 18:33
 2/13 anonim ***** válasza:
Azt mondják az idő mindent megold... De ezt hiába próbálom bemesélni énis a véresre tépett farkamnak mióta lelépett az asszony :/ 27/F
2015. aug. 28. 18:46
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem értelek!

Szexmániás lettél, vagy még mindig egy pasiba vagy szerelmes, aki már feléd se néz?

2015. aug. 28. 18:48
 4/13 anonim ***** válasza:

Mi is a baj? Szeretnél jobban kielégülni?

Akkor keress mást, vagy vegyél segédeszközt!

2015. aug. 28. 19:37
 5/13 A kérdező kommentje:
Ra gondolok...mert hianyzik es mar maszturballok is...nem tudom ha mas jonne letudnek e fekudni vele..
2015. aug. 28. 19:48
 6/13 anonim ***** válasza:
Szerintem simán :)
2015. aug. 28. 19:51
 7/13 anonim ***** válasza:
Előtte volt már más pasi is, aki ekkora hatással volt rád?
2015. aug. 28. 19:52
 8/13 A kérdező kommentje:
Azthiszem nem,pedig tudva tudom,hogy alltam mar szoba jobbal is de o megfogott...Meg kivancsi leszek,hogy fog e keresni...
2015. aug. 28. 19:56
 9/13 anonim ***** válasza:
Mióta nem beszéltetek?
2015. aug. 28. 19:58
 10/13 A kérdező kommentje:
3 hete
2015. aug. 28. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!