Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok ennyire szexmániás?
Eddig két kapcsolatom volt, mind a kettő azzal ért véget, hogy egyik srác se bírja már az állandó szexéhségemet. Napi 7-8 volt a minimum, ha ennél többet akartam, akkor már rögtön azzal jöttek, hogy biztos beteg vagyok. Most komolyan lányok, ugye nem csak én vagyok ilyen? Mellesleg egy éve élek nemi életet.
19/l
És leszbikus vagy? Mert a homoszexuális kategoriába irtad.
És igenvez egy kicsit betegesebb. De majd találsz olxst
hát napi min 7-8-at én se bírnám :D alkalomadtán igen, de nem napi szinten...
nem csodálom, hogy vége lett...
masztival hogy állsz?
22F
Hoppá, nem ebbe a kategóriába akartam, köszi hogy szóltatok. :D
Maszti az megy napi szinten, nem is bírnám ki.
Délután 2ig dolgozom, plusz elég rossz alvó is vagyok, jó ha hajnali 3kor el bírok aludni, szóval idő az van rá :D.
Ezt egy pasi sem fogja bírni, nem azért mert fizikailag lehetetlen, hanem mert egy nő sem annyira érdekes szexuálisan, hogy egy nap ennyiszer meg lehessen kívánni.
Nincs mese, ki kell építened egy nagyobb közösséget, akik időnként megdugnak, és igy összességében összejön az adagod.
Hát ez szerintem sem normális. Bármilyen jó is a szex... Ennyiszer nem esik jól. Mégha milliószor váltotok pózt akkor sem. :D.
+ valószínű a hormonok sem működhetnek jól vagy nem tudom.
! De ! Mindkét félnek regenerálódni kell, az aktusok között!!!
Egészséges váladékot termelni stb..
Most még lehet, hogy élvezed. De később bajt okozhat !!
Vagy nézz el dokihoz !!!!
Vagy ha élveznéd még a helyzetet... Marad amit a 7! Tanácsolt !!! ;) :D
23! ( szintén szexkedvelő..imádja a pasijával az aktust, de Ennyire nem szabad túlzásba vinni !! ) :) / L
Nem ciki. :) van ennek orvosilag is neve.
És inkább segítsen, mint nagyobb gond legyen Nemde !? :) ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!