Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik valóban szexmániás - a szó jó értelmében - nő?
Attól függ mi számít szexmániásnak,mik a határok. Én például nagyon szeretek szexelni,viszonylag nyitottnak is tartom magam,szinte bármikor vevő vagyok egy jó kis szexre vagy akár egy gyorsmenetnek,egy nap többször is. Ha nincs lehetőségem akkor pedig könnyítek magamon,szintén ha úgy van egy nap többször is.
Viszont nem egész nap ezen kattogok és nem minden helyzetben a szexet keresem,tehát eltudok tőle vonatkoztatni.
Az,hogy ez a lendületem meddig tart nem tudom :D
19l
#4 Jófej vagy,de szerintem ez nálad még a kezdeti lendület. :) Gondolom nem olyan régóta élsz rendszeres szexuális életet. A Te korodban még gyakori az ilyen pozitív attitűd. Azért azt hiszem mind irigyeljük a pasidat,sok jó mókát nektek! :)
Figyelj ha 6-8 év múlva is még így állsz hozzá,gyere fel és írj ehhez a poszthoz. :)
#4-es vagyok:
Lassan 3 éve élek szexuális életet :)
Azt meg,hogy 6 év múlva is tartani fog e a lendületem azt nemtudom,de szerintem megfelelő partner mellett elképzelhető.
#6 Minden elismerésen. Tehát létezik ilyen,csak meg kell találni. :) Persze tudom nem ez az elsődleges szempont,de ha tönkre megy pár kapcsolat az egyenőtlen elvárasok miatt,akkor átértékelődik a dolog az emberben... Köszönöm a véleményt.
#4 Sok sikert és kitartást majd a munka mellett is! :)
Természetesen létezik.
5 évig voltam együtt egy szexmániás nővel:) 23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!