Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alkalmi szexre melyik weboldalon lehet valóban partner találni?
Egyiken sem. Egy nőnek élőben is elegendő udvarlója van, főleg ha csinos, akkor szó szerint körülveszik a pasik. Nincs szüksége arra, hogy neten keressen magának valakit, már csak abból adódóan sem, mert az ilyen oldalakon alacsony tekintélyű pacákok vannak.
Ha mégis talász 1-2 nőt ilyen oldalon, az annak a jele, hogy a normális pasiknak nem kellenek, na képzelem, hogy milyen lehet az a csaj, ha az internetre szorult... :D
Szexpartnerkeresők, nem társkeresők.
Pl. rosszlanyok.hu, beszamolok.hu.
Persze lehet fújolni, hogy nem fizetőset keresel, DE...
1.) Olcsóbb mint vacsora, virág, órákon át való telefonálgatás és még akkor sem lehetsz biztos abban, hogy célt érsz.
2.) Ha alkalmi szexpartnert keresel, nyilván nem lelkizni akarsz, tehát tökéletes megoldás. Erkölcsi kérdés meg nem merülhet fel, kicsit álszent lenne, hogy csak meg akarod dönteni a nőt, egyébként nem akarsz vele foglalkozni, de azért a qrvákat elítéled. :D
3.) Ha nem telik rá, ott a jobb kezed. :)
Előző vagyok,még kis kiegészítés: attól hogy a lányok alkalmi szexre kellenek még nem szabad őket úgy is kezelni. Teljes értékű érzelmi töltést kell beleadni a néhány randiba,és megfogják hálálni. Ez mondjuk a 20-22 év fölötti lányokra érvényes.
Igaz volt egy olyan esetem is mikor mikor minden szépen megbeszéltünk,találkoztunk egy parkolóban,de a nő szó szerint megakart erőszakolni rögtön a kocsiban. Elfutottam. Szégyen nem szégyen. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!