Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség kéne, van 1 problémám a fitymámmal, ilyenkor mi a teendő?
Figyelt kérdés
Születésem óta nem tudom lejjebb húzni a bőrt a makkomtól amikor mereven van. Ez engem eddig nem zavart csak azt hallottam hogy ez hosszútávon baj lehet amikor oda jutok... ilyenkor mi a teendő?2015. júl. 19. 09:26
2/9 A kérdező kommentje:
14/F lemaradt
2015. júl. 19. 09:29
3/9 anonim válasza:
Hát ez fitymaszűkület. Orvoshoz menjél el és nézesd meg, nekem is az volt és műtét lett belőle.
5/9 anonim válasza:
Nem kell műtét. Lehet tágítani kézzel. Orvos felír ilyen lazító krémet ami segít. De azért nézesd meg egy urológussal mert ilyenkor szoktak oda lent lenni gyulladások meg ilyenek.
6/9 anonim válasza:
Urológiai szakrendelésen kérj időpontot. Egyből oda menj, nem kell beutaló, azzal csak az időt húzod. Vagy előbb telefonálhatsz is oda. Minél előbb el kéne intézni. 3 hétig nem fogsz tudni lábra állni, ezért jó lenne, ha nem suli időben végeznék el.
7/9 A kérdező kommentje:
3 hétig nem tudok lábra állni?! o.O
2015. júl. 19. 21:50
8/9 anonim válasza:
attól függ mennyire érzékeny a makkod. A seb teljes gyógyulása 4-6 hét.
Lankadtan mennyire megy hátra a fitymád?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!