Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Segítség, szexmániás vagyok!?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítség, szexmániás vagyok!?

Figyelt kérdés
26 éves férfi vagyok. Párommal több éve együtt vagyok. Sajnos nem vagyok a hűség mintaképe és ezért egyre jobban szégyelem magam. Minden nővel kikezdek aki vevő rá. Több munkahelyem is a nők miatt szűnt meg. Ismerkedem interneten, szórakozóhelyeken, még párokkal is tartom a kapcsolatot. Eközben feleségemet már egyre kevésbé kívánom. Szerintem ez már betegség. Úton van első babánk és ezért mindent megteszek, hogy megváltozzak. Csak nem tudom hol kezdjem. Elmondani az igazságot már lehet késő lenne. Segítséget szeretnék kérni. Hallottam csoport terápiákról, nem tudom mit ér. Borsodban tud valaki olyat akik ezzel foglalkoznak? Más is jár hasonló cipőben?

2013. júl. 29. 14:11
 1/7 anonim ***** válasza:
61%
nem vagy szexmániás csak pasi...
2013. júl. 29. 14:13
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
Sz. Nicholas?
2013. júl. 29. 14:16
 3/7 anonim ***** válasza:
76%

az nem magyarázat, hogy pasi. nekem érdekes, mindig sikerült kifognom olyat pasit, aki nem csalt meg.. van egy olyan mondás, "annyi szeretetet fogadunk el, amennyit azt hisszük, hogy érdemlünk". olyan nő meg nincs a földön, aki nem veszi észre ha megcsalják.. (oké, el tudok képzelni egy-két esetet, de itt nem annyiról van szó..)

szóval sajnálom a nőt, ha így gyereket szül neked.

te meg lelketlen vagy.. nem pasi, vagy szexmániás. valószínűleg soha egy nőt sem fogsz majd annyira szeretni és tisztelni, hogy ne tedd meg vele.

imádom a szexet, többször kívánom, mint ahányszor együtt lehetek a barátommal mégse gondoltam még soha arra, hogy az irodában a szomszéd asztalnál ülő jóképű pasival összefeküdjek..

2013. júl. 29. 14:17
 4/7 anonim ***** válasza:
49%

Shevynek igaza van...

De szerintem ott kezd, hogy nem kezdesz ki minden nővel aki veled szembe jön...szakítsd meg az ilyen szexkapcsolataidat...foglalkozz a feleségeddel...Bár szerintem nem most kéne őszintének lenned vele, mivel írtad, hogy úton van a baba...biztos kibukna az asszonypajtás és az ilyen erős stressz nem tesz jót se neki, se a babának...

2013. júl. 29. 14:17
 5/7 anonim ***** válasza:
65%
Sajnálom a feleséged és a gyereked.
2013. júl. 29. 14:22
 6/7 anonim ***** válasza:
41%

"Más is jár hasonló cipőben?"

Nem, dehogy! Miden férfi hűséges, csak te kefélsz félre :)

2013. júl. 29. 15:06
 7/7 Rajmund1995 válasza:
Végre rá szánta magát az illető... Be látta hogy nem jó ez amit csinál... Segítséget szeretne kérni ti meg csak offoljátok!! Szégyen
2018. nov. 17. 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!