Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség, szexmániás vagyok!?
az nem magyarázat, hogy pasi. nekem érdekes, mindig sikerült kifognom olyat pasit, aki nem csalt meg.. van egy olyan mondás, "annyi szeretetet fogadunk el, amennyit azt hisszük, hogy érdemlünk". olyan nő meg nincs a földön, aki nem veszi észre ha megcsalják.. (oké, el tudok képzelni egy-két esetet, de itt nem annyiról van szó..)
szóval sajnálom a nőt, ha így gyereket szül neked.
te meg lelketlen vagy.. nem pasi, vagy szexmániás. valószínűleg soha egy nőt sem fogsz majd annyira szeretni és tisztelni, hogy ne tedd meg vele.
imádom a szexet, többször kívánom, mint ahányszor együtt lehetek a barátommal mégse gondoltam még soha arra, hogy az irodában a szomszéd asztalnál ülő jóképű pasival összefeküdjek..
Shevynek igaza van...
De szerintem ott kezd, hogy nem kezdesz ki minden nővel aki veled szembe jön...szakítsd meg az ilyen szexkapcsolataidat...foglalkozz a feleségeddel...Bár szerintem nem most kéne őszintének lenned vele, mivel írtad, hogy úton van a baba...biztos kibukna az asszonypajtás és az ilyen erős stressz nem tesz jót se neki, se a babának...
"Más is jár hasonló cipőben?"
Nem, dehogy! Miden férfi hűséges, csak te kefélsz félre :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!