Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexmániás vagyok? 23/L (lent)
Figyelt kérdés
A barátommal hetente max 2szer tudunk találkozni.Nagyon szeretem ő is engem,lehet ezért is esik olyan jól vele a szex.Nade mikor találkozunk ált. 3szor is össze bújunk,de ami számomra morbid hogy ha a nap bármely szakában rá gondolok még nedves is leszek.Neki is egyfolytában áradozok hogy milyen jó vele,viszont nem igazán esik már neki jól hogy egyfolytában erröl csacsogok...
10hónapja vagyunk együtt
2012. nov. 28. 19:16
1/10 anonim válasza:
Ez nem szexmánia. Én a csajommal minden nap 2szer csináltuk és ez sem szexmánia. Az a bajod h keveset találkoztok. Am pasit ez zavarja??? Érdekes.
3/10 anonim válasza:
csak az lehet, hogy azt hiszi, hogy azért mondod, mert nem úgy van :D
4/10 anonim válasza:
Az a szexmániás aki rámászik akárkire, csak élvezze a szexet.
5/10 A kérdező kommentje:
Ő szeret velem össze bújni,visszont azzal kapcsolatban,hogy mindig mondom neki már eljátszottuk a filmbeli jelenetet "úgy hangzik mintha csak azért lennél velem" ,csak ezt a lány szokta mondani... :D
2012. nov. 28. 19:28
6/10 anonim válasza:
A szexmánia nem a f@sz vagy pina váltáltogatását jelenti hanem, hogy szexfüggő. Abszolult nem mindegy. Szexfüggő lehet az is aki nem váltogat senkit se, de szükséglet a szex. A szexmánia egy függőség amiről nem akarnak leszokni.
7/10 anonim válasza:
nem vagy szexmániás,mert az nem itt kezdődik 18/F
9/10 anonim válasza:
én minden nap együtt vagyok a barátommal és naponta 3x-4x vagyunk együtt..akkor mi mik vagyunk??:D:D:D
10/10 anonim válasza:
Friss szerelmespárok vagytok.
Idővel kicsit visszaesik majd ez az aktivitás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!