Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, ha a pasim nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha a pasim nem olyan szexmániás, mint én?

Figyelt kérdés
Szex közben összemegy neki, azt mondja, nem velem van a baj... 19 éves vagyok, ő 23. Ilyenkor szokták agyonszexelni magukat az emberek, nem? 1 éve feküdtünk le először, másfél éve vagyunk, együtt, még mindig szeretjük egymást. Úgy érzem, nekem a szex a kapcsolat egyik alappillére. Nem akarok szakítani vele emiatt, de már olyan régóta türelmes vagyok hozzá... Lehet, hogy orvoshoz kéne mennie, de akkor max. a merevedési problémája javulna. Nekem az kell, hogy érezzem mindig, mikor együtt vagyunk, hogy kíván. Különféle, izgalmas módokon. Nem akarok mindig rámászni, mert erőszakosnak tűnhetek. Sztem szép lány vagyok, a cickóim is viszonylag nagyok (85-90C), jól csinálok mindent... Mi legyen????
2012. nov. 17. 19:07
 1/10 anonim ***** válasza:
Vegyél egy kutyát.
2012. nov. 17. 19:09
 2/10 A kérdező kommentje:
nem kérek a "vicces" válaszokból......
2012. nov. 17. 19:14
 3/10 anonim ***** válasza:
Ha már feltetted a kérdést..ide..tudod a választ. Ez szerintem megszokás lesz már..:S
2012. nov. 17. 19:15
 4/10 anonim ***** válasza:
Már ne haragudj, de a "cickód" mérete miért releváns a kérdés szempontjából? Vagy azt hiszed, hogy ettől jobb vagy az ágyban vagy jobban kíván? A pasid egyszerűen rádunt, bármekkora melleid is vannak, ez a szomorú igazság.
2012. nov. 17. 19:16
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Mond meg neki,hogy ne maszturbáljon melletted .

Ha szervileg egészséges,akkor majd minden este szeretkezne veled.

2012. nov. 17. 19:21
 6/10 A kérdező kommentje:
kedves negyedik válaszoló! gondolom, egy alföld vagy, ezért reagálsz ilyen rosszul arra, hogy jók a melleim... nem akartam kérkedni vele, csak gondoltam, felmerülhet, hogy egyáltalán jól nézek-e ki... és a barátom eléggé cickómániás, szóval...:) egyébként ami a véleményedet illeti, nem hiszem, hogy igaz lenne ránk. elég őszintén meg szoktunk beszélni mindent, és elutasította azt a feltevést, miszerint velem van a baj. biztosan nem hazudott, csak azt nem értem, miért nem beszél akkor arról, hogy mi az igazi gond.
2012. nov. 17. 19:31
 7/10 A kérdező kommentje:
kedves negyedik válaszoló! már ezt is kérdeztem tőle. azt mondja, nem szokott masztizni. nem lehet, hogy vmi egészségügyi problémája van tényleg?:S
2012. nov. 17. 19:32
 8/10 anonim ***** válasza:

A kérdező kommentje:

kedves negyedik válaszoló! gondolom, egy alföld vagy, ezért reagálsz ilyen rosszul arra, hogy jók a melleim... nem akartam kérkedni vele, csak gondoltam, felmerülhet, hogy egyáltalán jól nézek-e ki... és a barátom eléggé cickómániás, szóval...:) egyébként ami a véleményedet illeti, nem hiszem, hogy igaz lenne ránk. elég őszintén meg szoktunk beszélni mindent, és elutasította azt a feltevést, miszerint velem van a baj. biztosan nem hazudott, csak azt nem értem, miért nem beszél akkor arról, hogy mi az igazi gond.

Erre rácsesztél, mert nekem is C kosárméretem van, csak épp 75-ös:) Egyébként meg azt kéne megértened, hogy attól, hogy jól nézel ki, még rádunhatnak. Ha már nincs meg a szenvedély, már nem szerelmes a pasid, lehetsz te Miss Világszépe, bizony össze fog neki menni. 23 évesen gyakorlatilag nincs olyan fizikai ok, amitől potenciazavara lenne egy pasinak. Sajnálom...

2012. nov. 17. 19:48
 9/10 anonim ***** válasza:

Ezt te se gondolhatod okosan, utolsó!!

Csomó fiatal pasinak van problémája, de nem azért mert ráunt a barátnőjére, hanem mert lelki gondjai vannak, a sok munka, stressz, egyéb.

Erről ennyit!

2012. nov. 17. 21:25
 10/10 anonim ***** válasza:

nem ezt akartam írni, csak telefonról vagyok és t9...

szóval te se gondolhatod komolyan

2012. nov. 17. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!