Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha a pasim nem olyan szexmániás, mint én?
Mond meg neki,hogy ne maszturbáljon melletted .
Ha szervileg egészséges,akkor majd minden este szeretkezne veled.
A kérdező kommentje:
kedves negyedik válaszoló! gondolom, egy alföld vagy, ezért reagálsz ilyen rosszul arra, hogy jók a melleim... nem akartam kérkedni vele, csak gondoltam, felmerülhet, hogy egyáltalán jól nézek-e ki... és a barátom eléggé cickómániás, szóval...:) egyébként ami a véleményedet illeti, nem hiszem, hogy igaz lenne ránk. elég őszintén meg szoktunk beszélni mindent, és elutasította azt a feltevést, miszerint velem van a baj. biztosan nem hazudott, csak azt nem értem, miért nem beszél akkor arról, hogy mi az igazi gond.
Erre rácsesztél, mert nekem is C kosárméretem van, csak épp 75-ös:) Egyébként meg azt kéne megértened, hogy attól, hogy jól nézel ki, még rádunhatnak. Ha már nincs meg a szenvedély, már nem szerelmes a pasid, lehetsz te Miss Világszépe, bizony össze fog neki menni. 23 évesen gyakorlatilag nincs olyan fizikai ok, amitől potenciazavara lenne egy pasinak. Sajnálom...
Ezt te se gondolhatod okosan, utolsó!!
Csomó fiatal pasinak van problémája, de nem azért mert ráunt a barátnőjére, hanem mert lelki gondjai vannak, a sok munka, stressz, egyéb.
Erről ennyit!
nem ezt akartam írni, csak telefonról vagyok és t9...
szóval te se gondolhatod komolyan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!