Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért háborodnak fel ezen annyian?
Ugye ma már legalább annyi kapcsolatban nincs érzelem, és szól a semmiről a "próbáljuk meg, vagy játsszuk el hogy jól megvagyunk" mint amennyiben van érzelem, vagy még talán több.
Sok olyan párkapcsolatban élő ember van akinek van egy alap felfogása bizonyos szituációkról, hozzáállásról, amik nem egyeztethetőek össze a "szerelmes" hozzá állással.
Csak a haveromat tudom idézni, akinek felfogása az, hogy a reggeli szájszag - a párjával kapcsolatosan - kiábrándító dolog, ezért mindketten szájat/fogat mosnak mielőtt egymásnak esnek.
Lehet olyat mondani pl. erre a szituációra hogy ez normális, de nekem ezek után egyikük se magyarázza be, hogy a kettőjük között minden rendben van, és az érzelmi leginkább vágyi dolgok úgy működnek ahogy kell.
De ez csak egy szituáció. Sokan kiábrándulnak abból, ha egy müszak után az az első hogy hazajön a férfi, az utolsó erejét összeszedve (mert ugye hulla) a barátnőjébe fekteti. Az én barátnőm pl. egyenesen pozitívan fogta ezt fel, mert lehet hogy nem vagyok valami friss, egy műszak után, de az első dolog mindig az, hogy elkapjam a grabancát ha hazaérek.
Erre pl. itt rengeteg példát lehet találni hogy "jaj ez undorító, stb.", de erre megint azt lehet mondani, hogy elfogadom amit írsz, de nem az én problémám, hogy nem voltál még szerelmes.
Helyes az az elképzelés, amiről már szinte 99,99%-ban megvagyok győződve, hogy ezeknek az embereknek, azért fáj ez, hogy szembesítem vele, hogy a kapcsolatuk egy nagy fail, mert hogy nem szeretnék, hogy szembesüljenek ezzel?
Ugye mint írtam az elején rengeteg kapcsolat van ami nem épül semmire, próbáljuk meg együtt, aztán inkább maradjunk még együtt mint sem külön elven együtt vannak, így nem csoda ha igazam van.
Én se szeretem a szájszagot, se atestszagot, de a barátnőm ugye mikor izzad, akkor benne van az a kémiai hülyeség, nem tudom a nevét, ami olyankor intenzívebb.
Szóval ha kémiailag vonzódom hozzá, akkor ha a barátnőm izzad, az első, hogy olyankor mégkívánosabb vagyok. Ez egy megjátszás mikor az egyik kerüli a másikat ha izzadt.
Kedves kérdező!
A reggeli szájszag - habár ha nem kiábrándító, se nem undorító - nekem sem kellemes. Persze ha megkívánom a barátnőmet, akkor pont nem érdekel, nem foglalkozok vele, viszont lehet másnak erősebb szájszaga, vagy érzékenyebb orra, meg lehet érteni, ha a fogmosást választják.
Viszont itt most az történik, hogy te kritizálsz egy olyan párt, akiknél - elmondásuk szerint - tökéletesen működik minden, te mégis úgy gondolod, hogy belülről rothad a dolog, mint egy alma, mivel nem kívánják egymást kellemetlen szájszaggal. Eközben te mindenáron meg akarsz győzni minket arról, hogy neked milyen jó a kapcsolatod, mert téged nem érdekel, hogy mennyire vagy fáradt/izzadt/büdös, te nekiesel, mert szereted (egyébként arról nem beszéltél, hogy mi van akkor, ha a barátnőd fáradt/izzadt/büdös).
Egyébként, miért foglalkozol mások kapcsolatával? Ha nem működik, akkor rá fognak jönni, nem kell egy harmadik személy, aki közli velük, hogy milyen szar.
Igazából lehetséges, hogy azért kritizálod a haverod kapcsolatát (egyetlen gyenge érv miatt), a sajátodét pedig azért magasztalod egyetlen dologra hivatkozva (hű, de jó a kapcsolatunk, mert a fárasztó műszak után is szeretkezünk!), mert igazából nálatok nincs minden rendben. Ezért inkább elhiteted magaddal - a leggyengébb érveket is döntő bizonyítékká nagyítva -, hogy: másnak a kapcsolata milyen rossz, mert... és látjátok emberek, hogy az enyém mennyire jó, mert...
Ezt nem bántásból mondom, az is lehet, hogy nincs igazam, de az a helyzet, hogy elég valószínű. Általában csak azt kell bizonygatni, ami bizonytalan.
23/F
egyszerűen a biológia és a kémia nem egy "megmondom a tutit" hanem vagy van vagy nincs.
Amiről én beszélek ott van kémia, ahol meg nincs, ott meg ne mondogassák nekem meg játszák el hogy mennyire boldogok. Mert oké, ettől független érezhetik jól magukat, de egyből leró hogy nem sokáig lesznek együtt.
A kémiát nehéz megkerülni szimpla "felfogási kérdésekkel".
Egyébként félreértés elkerülése miatt, kémia nélkül is lehet élvezni a szexet, lehet egy jó kapcsolat, lehet egy jó "örömteli" időszak, de ha nincs kémia a kapcsolatban inkább fektessék az erőt abba, hogy valahogy megleljék a dolgot, ahelyett hogy eljátszák azt ami annyira vicces számomra.
Olyan mint az ovoda.
Egyébként meg, ideig óráig rebegnek ők is csak a kapcsolatukról, de mikor majd szakítanak belátják hogy igen ez így volt, de mindenki az aktuális párkapcsolatát az egekbe akarja emelni független hogy az mennyire "müködik" vagy "sem".
De mint írtam lehet jó kapcsolat, meg ilyenek, csak ez nem szerelem. Utólag emlékezni sem fog rá az illető, megjátsza hogy milyen jó volt aztán meg emlékezni se fog rá.
Aki volt már szerelmes, vagy szerelmes az érti mit írok. Tökmindegy hogy parfüm, testszag vagy akármi, de ha csak érzem a másikat és a hozzá "azonosított" eseményt (ami lehet az előbb leírtak), mondjuk csukott szemmel is, akkor nyugodt, boldog, és olyan örömteli vagyok.
Ha lábszagos és úgy van ott, akkor is megnyugtat a tudat hogy érzem hogy ott van stb.De ugyanez van a tusfürdőjével, a parfümjével, a szájszagával stb.
Mind-mind megnyugtat. És nincs különbség közöttük.
Igazad van.
De akkor a kérdést minek is tetted fel?
Azért, mert sokan úgy fogalmaznak, hogy ők annyira szerelmesek de ezek a dolgok undorítóak, akkor ahelyett hogy titkolnák azt, hogy valójában a kémia náluk nem müködik, még inkább büszkék arra, hogy nem egy szerelmes kapcsolatban vannak.
Ha mondjuk a barátnőm fél év után is elküldene fürdeni (mondjuk vele első perctől fogva megvolt a kémia), akkor valószínűleg azt gondolnám hogy itt nem alakul ki a részéről már több, vagyis lehetséges hogy húzzuk egymás idejét.
És amikor itt büszkélkednek azzal, hogy náluk fontos a higienia meg hogy ez gusztustalan, az már a plafont veri, és annyira nevetségessé teszik magukat.
Nekem pl már hiányozna a barátnőm szájszaga reggelente mert még ki se nyitom a szemem, de már megérzem, ami megnyugtat. Ha nincs, mert van hogy nincs mivel nincs ott, akkor egyfajta hiány alakul ki. Persze nem kell "büdösnek" lennie feleslegesen mert reggel megy fogat mosni mindig, mert senki nem ápolatlan. (mármint az egészséges emberek).
1 nem fogadod el, hogy nem vagyunk egyformák
2 nem fogadod el a válaszokat
3 edd meg a kémiád, majd ha családot akarok kémiázok, addig olyannal vagyok akivel éppen jól érzem magam
Nem elég, hogy makacs vagy de szerintem még a leírott szövegeid fele is h.lyeség
A kérdésedet egy kicsit átfogalmazom, remélem érthető lesz:
"A haverom azt mondja, hogy szereti a Green Day-t, de a She's a rebel c. számát gagyinak tartja, ezért mindig átugorja, amikor az albumot hallgatja. Hogy mondhatja azt, hogy szereti az együttest, amikor utálja az egyik számát? Itt már rég stílusváltásról van szó, és fáj neki, hogy azt mondom, hogy hallgasson mást, pedig csak rá kéne jönnie, hogy nem ezt szereti.
Én szeretem a Pink Floydot. Az album végén lévő Shine on you crazy diamond II c. szám ugyan nem a kedvencem, de utolsó számként azért mégis meghallgatom, mert csak így lehet igazán szeretni egy zenekart."
Ennél az analógiánál maradva: miért ne szerethetné a haverod a Green Day-t csak azért, mert nem jön be az egyik száma? Miből gondolod, hogy nem-e ugyanolyan rajongója, mint amilyen te vagy a Pink Floydnak, Csak azért, mert más a felfogásotok a dolgokról?
#12-es voltam, és csak ismételni tudom magam: csak azt kell bizonygatni, ami bizonytalan.
23F
a tényeket nem lehet kiforgatni úgy, hogy van egy A hozzáállás meg egy B hozzáállás.
Így nem tudom elfogadni azt, hogy van olyan szerelmes pár, aki elküldené a másikat fogat mosni, csak hogy csókolózhassanak egyet, mert nagyon büdös a szája.
Van ilyen párkapcsolat, de nem szerelmes pár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!