Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért háborodnak fel ezen annyian?
Ugye ma már legalább annyi kapcsolatban nincs érzelem, és szól a semmiről a "próbáljuk meg, vagy játsszuk el hogy jól megvagyunk" mint amennyiben van érzelem, vagy még talán több.
Sok olyan párkapcsolatban élő ember van akinek van egy alap felfogása bizonyos szituációkról, hozzáállásról, amik nem egyeztethetőek össze a "szerelmes" hozzá állással.
Csak a haveromat tudom idézni, akinek felfogása az, hogy a reggeli szájszag - a párjával kapcsolatosan - kiábrándító dolog, ezért mindketten szájat/fogat mosnak mielőtt egymásnak esnek.
Lehet olyat mondani pl. erre a szituációra hogy ez normális, de nekem ezek után egyikük se magyarázza be, hogy a kettőjük között minden rendben van, és az érzelmi leginkább vágyi dolgok úgy működnek ahogy kell.
De ez csak egy szituáció. Sokan kiábrándulnak abból, ha egy müszak után az az első hogy hazajön a férfi, az utolsó erejét összeszedve (mert ugye hulla) a barátnőjébe fekteti. Az én barátnőm pl. egyenesen pozitívan fogta ezt fel, mert lehet hogy nem vagyok valami friss, egy műszak után, de az első dolog mindig az, hogy elkapjam a grabancát ha hazaérek.
Erre pl. itt rengeteg példát lehet találni hogy "jaj ez undorító, stb.", de erre megint azt lehet mondani, hogy elfogadom amit írsz, de nem az én problémám, hogy nem voltál még szerelmes.
Helyes az az elképzelés, amiről már szinte 99,99%-ban megvagyok győződve, hogy ezeknek az embereknek, azért fáj ez, hogy szembesítem vele, hogy a kapcsolatuk egy nagy fail, mert hogy nem szeretnék, hogy szembesüljenek ezzel?
Ugye mint írtam az elején rengeteg kapcsolat van ami nem épül semmire, próbáljuk meg együtt, aztán inkább maradjunk még együtt mint sem külön elven együtt vannak, így nem csoda ha igazam van.
röviden arról, hogyha valaki elküldi a másikat mert mondjuk "büdös", vagy szájszaga van, vagy iylesmi, és én szembesítem ezzel ilyenkor hogy "tipikus jele annak hogy nálatok nem müködik a kémia", akkor jön azzal hogy dehogynem csak ez undorító.
Alapjáraton az, undorító ha valaki izzadt vagy büdös, de ha a párod az, akkor nem undorodhatsz tőle, feltéve ha minden működik köztetek. Ez nekem annyira egyértelmű, mint Wc után kitörölni a fenekem.
Mintha ilyenkor azért fognák fel ezt oly ellenségesen, mert hogy szembesítem velük azt, amit maguk sem vesznek észre, hogy nincs alapja a kapcsolatuknak.
A szájszagos dologgal se értem mi bajod, nem brja kész.
A haza mész és neki esel az nődnek dologgal se értem mi bajod. Lehet te irodában dolgozol vagy bármi, de ha valaki kemény fizikai munkát csinál valószínű nagy koszban akkor egy fürdés minimum belefér, mivel ez általában nincs biztosítva a munkahelyen.
Két olyan dologba kötöttél bele ami teljesen egyénfüggő...
(A kapcsolatos dolog is picit... Kinek mi kell egy kapcsolatból, rég nem a összjöttünk, összeházasodunk megrohadunk egymás mellett kapcsolatok léteznek.)
Nem mindig van olyan szitu, hogy otthon kényelmesen meg lehet fürdeni,zuhanyozni és fogatmosni. Akik elfogadják egymást,és nem tartják a természetes dolgokat undorítónak, az veled úgyis egyetért kérdező.
Mindenkinek van reggeli szájszaga, de én még nem szagolgattam őszintén szólva senkit reggel,és simán csókolóztam :D Nem volt undorító.
Egyszer volt pár éve egy cikk arról, hogy egy férfi mennyire kiábrándult a barátnőjéből ilyen miatt. Kiderült, hogy a barátnője azért finom és friss illatú minden reggel,mert zuhanyzik és bedezodorozza magát,fogatmos,mikor a párja még alszik. Aztán ahogy lehullt a rózsaszín köd, már visszataszító volt. Szóval nem kell szélsőségesen gondolkozni, a lényeg, hogy csináljátok úgy,ahogy jólesik!
Hát igen, csak nekem ne dicsekedjen egy olyan ember a párkapcsolatával, aki elküldi a másikat zuhanyozni ha testszagos.
Most itt nem arra gondoltam hogy valaki hulladékgyüjtő, mert ott már nem csak testszag van.
Rugalmatlan vagy... Barátnőm elküld megmosdani ha valamire készül, akkor ő nem szeret? Az előtte lévő nem foglalkozott hasonlóval és vele is sokat együtt voltam.
Ne ott keresd ezeknek az okát, hogy szereti-e a másikat vagy sem... Butaság szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!