Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Miért szólják le annyian...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szólják le annyian azokat, akik gumival védekeznek?

Figyelt kérdés
Itt az oldalon egy csomó kérdésnél a válaszadók másból se állnak ki, mint a fogamzásgátlóról áradoznak, az óvszert meg fikázzák, meg úgy beszélnek azokról, akik gumival védekeznek, mintha a kapcsolatuk és a szexuális életük tök gáz lenne. Én ezt nem értem. Miért gáz az, ha egy srác nem vinnyog, hogy "jaj nem érzek semmit", nem várja el a lánytól hogy szedjen bogyót, és miért ciki az a lány aki meg nem akar bogyót szedni? Miért ennyire nehéz egyeseknek elfogadni, hogy van, akinek bevált a gumi? O.o
2010. júl. 7. 16:18
 1/8 anonim ***** válasza:
Én egy kérdésnél se láttam olyat, hogy leszólták az óvszert.
2010. júl. 7. 16:20
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is láttam már ezt többször. Pusztán azért, mert az ilyenek mindent elhisznek, amit reklámoznak, ami menő az a jó :) Azt hiszik attól, hogy ők tablettát szednek jobbak lesznek és attól a tabletta jobb, mint az óvszer. Manapság divat ez a tablettaszedés. Én nem foglalkozom velük, úgy védekezem ahogy akarok, egyék csak a hormonokat, nem az én bajom.
2010. júl. 7. 16:21
 3/8 anonim ***** válasza:
47%
még nem találkoztam olyan kérdéssel, amira a válaszok többsége arról szólt volna, hogy ciki, ha nem szedsz óvszert, és óvszert használsz. :O
2010. júl. 7. 16:21
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
ilyet már én is tapasztaltam, hogy leszólták a gumit... de hát hogy miért nem tudom... szerintem gumival sokkal jobb,mert a csajnak azért ha bogyót szed elég nagy veszélye lesz a meddőségre
2010. júl. 7. 16:22
 5/8 anonim ***** válasza:
16:21 vagyok. félregépeltem. jav.: ciki, ha nem szedsz gyógyszert.
2010. júl. 7. 16:22
 6/8 A kérdező kommentje:

Első, harmadik: Linkeljek kérdéseket vagy azért elhiszitek, hogy nem csak kitaláltam :DD

Negyedik: Hm, azért a meddőségre nem feltétlenül, de sok minden másra tényleg nagy az esély. Elég sok bogyónak fenn van a betegtájékoztatója neten, és nem viccből van benne kismillió tünet felsorolva. Persze van akinek meg a tabletta tökéletesen beválik, ezt nem vitatom. :)

2010. júl. 7. 16:28
 7/8 anonim ***** válasza:

Ezen én is elgondolkodtam már. Mintha manapság ciki lenne gumit használni. Nem értem miért lett ekkora divat a fogamzásgátló.

Persze van akinek az a legjobb, meg a legkényelmesebb, de gumiban is lehet élvezni a szexet. És az egyik félnek sem ártalmas.

2010. júl. 7. 16:40
 8/8 anonim ***** válasza:
kedves kérdező, elhisezm, hogy nem csak kitaláltad, persze. nem is feltételeztem ilyesmit. valószínűleg akkor nekem kerülték el a figyelmem az ilyen jellegű hozzászólások a témában. egyébként szerintem felselges energiapocséklás ezzel foglalkozni, mert úgyis mindenki úgy csinálja, ahogyan ő gondolja jónak. attól még nem feltétlenül úgy van jól. persze én is úgy gondolom, hogy a legmegfelelőbb módszer az óvszer lenne.
2010. júl. 7. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!