Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok aki fogamzásgátlóval védekeznek, tapasztaltok ilyeneket?
Nekem ugyanúgy megvan..csak rövidebb ideig.
Akkro ez most menstruáció?
Mert a kívánóóságom is megvan meg a sírógörcseim néha
Nekem most van a hétnapos szünet, eddig nem szedtem még gyógyszert. A harmadik napon jött meg, és olyan görccsel, hogy majdnem sírva fakadtam a suliban.... Pedig, nekem aztán marha ritka volt, hogy fájt a hasam.... Előtte mindig volt egy pici mellfeszülés, de semmi más. Ja, meg sokkal hisztisebb voltam az előtte való napokban. Pedig ez sem volt olyan jellemző rám.
Mennyiségileg nekem nagyjából ugyanannyi, talán a színe egy picit élénkebb piros.
De ne aggódj, ez megvonásos vérzés, normálisan megjött amikor meg kellett :)
az első pár levélnél nekem is ugyanolyan volt. viszonylag erős vérzés, ugyanolyan görccsel.
viszont a 4-5. levél után a görcs gyógyszer nélkül elviselhetővé vált, és a mennyiség is csökkent valamelyest. lehet idővel nálad is így lesz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!