Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik rendszeresen óvszerrel védekeznek, minden aktus után külön ellenőrzik, hogy nem történt-e gond?
Szia!3 éve használjuk,rengeteget szeretkezünk és elég vad jeleneteket rendezünk,úgy,mintha nem is lenne a páromon semmi(ezt csak azért írom,mert ha minket kibír,akkor mindent) és eddig csak egyszer volt gond,az is a mi hibánkból,mert a párom nem figyelt oda a felhúzásnál és levegő maradt benne ami miatt szétdurrant,amikor behatolt.Teljesen megbízhatóak,akik azt írják,hogy már a 10 szakadt szét 2 hónap alatt,ott a használattal van a hiba.Ha ügyeltek a légmentességre,nem hinném,hogy sok esély lesz a szakadásra.A pici lyukat megint nem tudom elképzelni,ha csak azt nézzük,amit leírtam.Azért arra elég kicsi az esély,hogy pont az ondótartálynál van valami kis gyári hiba.Én nem hinném,hogy ez tüzetes ellenőrzésre szorul.Az meg,hogy késik a mensesed,normális is lehet.Megértem,hogy eszedbe jutott a legrosszabb,nekem is késett a múltkor 3 hetet,de nem volt semmi gond.
22/L
Nem lehet rajta pici lyuk, ha elszakad, akkor végigreped. Soha életemben nem ellenőriztem a gumit, minek???
Ha negatív a teszt ennyi késés után, szinte 100%, hogy NEM VAGY TERHES! Inkább valami hormongubanc lehet, amitől nem jön meg, ezt azért érdemes lenne megnézetni.
25/N
Köszönöm a válaszokat..akkor megpróbálok lenyugodni. Az eszemmel tudom, h nem lehet baj, illetve hogy nagyon minimális az esélye, de mégis nyugtalanít ez a késés,-mert bár régebben voltak hasonló problémáim-de az utóbbi fél évben teljesen beállt, és 1-2 napnál biztos nem csúszott többet.
Gondolkodtam én is a tablettán, de én meg ezt nem merem bevállalni, mert volt trombózis meg egyéb érrendszeri probléma a családban..bár nem feltétlenül örökli az ember a hajlamot, de nekem ez az egyik legnagyobb félelmem, és biztosan nem tudnék nyugodtan aludni..Remélhetőleg az idő segít majd abban, h jobban megbízzak az óvszerben.
Na végre :D Látod...:)
Egyébként, ha van rajta pici lyuk, akkor az "erőltetéstől" végigreped, ahogy mondják, szóval mindenképp észrevehető!:) Az óvintézkedés amit tennetek kell, egyszerűen annyi, hogy jóól előrehúzzátok, hogy legyen helye mozogni. Ennyi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!