Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek bármilyen testi fogyatékkal rendelkező emberrel?
Legyen vak, süket, néma, vagy esetleg moás sérült ?
Én nem vagyok az nem azért kérdezem csak reggel láttam egy nagyon szép 20on éves lányt akit az anyukája tolt a kerekes székben és elgondolkoztatott a dolog. Ők vajon hol ismerkednek ? Ugye az éjszakában sem szoktam látni, de még társkeresőn sem meg úgy kb. sehol.
Köszi a válaszokat :) Akkor valószínűleg gondolom ők is inkább egymás között ismerkednek ? Pl. vakoknak is van külön iskola meg ilyesmi.
Nem tudom, hogy amúgy, ha valakinek van valamilyen baja mennyire jó, ha szintén valamilyen problémával rendelkező ember lesz a társa. Nekem volt barátnőm Aspergeres előttem egy melankólikus depresszív sráccal volt mellette vagdosta a kezét meg ilyesmi mellettem magához képest sokkal életvidámabb volt mind azelőtt ezt a szülei is és ő is mondta :D
én bele mennék fogyatékossal csak tudjon beszélni meg hallani értsük meh egymást a többi nem gond
haver egy rokkant csajjal jött össze de jobban szexelt meg többet a csaj mint más barátnője
szex napi2x vagy orál
eggyütt is vannak már vagy tiz éve
de a csaj nem akar gyereket
viszont kirándulnak járják a világot
megtudnám szokni
amugy mekem is volt egy fogyatékos 18 éves baratnőm csak nagyon vigyaztak rá a szülei
igy a liftben volt mindig az orális mikor távoztam tőlük de a csaj akarta mindig
nagyon sajnálom #6-os :/
Mostanában jött ki egy fotósorozat végtagukat elveszített iraki katonákról ahogy meztelenül vagy lenge öltözetben pózolnak mind a férfiakra az volt a vélemény a női oldalról, hogy továbbra is szexik mind a félkar nőre :)
Szerintem biztos van aki nem undorodik .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!