Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit csináljak, hogy ne akarjon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, hogy ne akarjon anált?

Figyelt kérdés

A pasim csak az anállal van elfoglalva, mint minden férfi. Annyi mindent kipróbáltam vele, hogy hátha akkor nem akarja! Szopás, az oké, az alapból volt, új pózokat néztem neten, nagyon össze tudom húzni a hüvelyemet (volt, hogy misszionáriusba csináltuk, nem ő mozgott, hanem én, és ritmusosan összehúztam a hüvelyemet és remegve élveett belém, akkor azt már csak élvezte, nem?), forgalmasabb helyeken is szexelek vele (pl próbafülke, autóban a parkolóban), szerepjáték. Ezeket mind én is élveztem. De ő még mindig az anállal jön. Ő már csinálta más lánnyal (én is csináltam a volt pasimmal, de nem jött be, nem fájt, de nem tetszett a gondolata, hogy jobban élvezi, mint a puncimat). És kérdeztem, hogy ilyen élvezhetetlen a hüvelyem? És azt mondta, hogy erről szó sincs, hogy "rossz oldalról közelítem meg a problémát".

Miért, ezt hogy lehet máshogy megközelíteni? Minek akarja az anált? Miért nem jó a puncim? Segge a férfiaknak is van. Mit vessek be, hogy ne kelljen neki? Mert ha továbbra is ezzel fog előhozakodni, én szakítok vele. Elég frusztrált vagyok amiatt, hogy engem, mint nőt, úgy értem, mint "nőstényt" a szex közben, nem értékel. Egyszerűbben fogalmazva: nem akarja a puncimat. Talán mert unalmas. Azt egyszerűen képtelen vagyok elfogadni, hogy tág vagyok, alapból sokkszor meg kell ujjaznia szex előtt, mert van, hogy nem megy be és tágítani kell.

Mit tehetnék?

2015. júl. 29. 00:04
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:

Komoly, hogy mi ki nem kerekedik az eltérő popószex-preferenciákból.. :o

És a síró férfi látványa elbizonytalanított, vagy megerősített az elhatározásodban?

2015. júl. 31. 16:31
 42/43 orton ***** válasza:

"Hát, már ne is haragudj, de azért mégis sok köze volt az análhoz. Látom, te sehogy sem akarod felfogni, hogy ez egy nőnek gondot okozhat."

nem írok semmit inkább, mert hasonló irreleváns válasz fog érkezni, pl biztos utálom a kiskutyákat :D

2015. júl. 31. 16:58
 43/43 anonim ***** válasza:
Nagyon egyszerű a válasz. Ha ezt nem képes megérteni a párod,szakíts vele,mert ezt az igényét majd másutt akarja kompenzálni az idők múlásával.
2020. máj. 8. 10:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!