Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit csináljak, hogy ne akarjon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, hogy ne akarjon anált?

Figyelt kérdés

A pasim csak az anállal van elfoglalva, mint minden férfi. Annyi mindent kipróbáltam vele, hogy hátha akkor nem akarja! Szopás, az oké, az alapból volt, új pózokat néztem neten, nagyon össze tudom húzni a hüvelyemet (volt, hogy misszionáriusba csináltuk, nem ő mozgott, hanem én, és ritmusosan összehúztam a hüvelyemet és remegve élveett belém, akkor azt már csak élvezte, nem?), forgalmasabb helyeken is szexelek vele (pl próbafülke, autóban a parkolóban), szerepjáték. Ezeket mind én is élveztem. De ő még mindig az anállal jön. Ő már csinálta más lánnyal (én is csináltam a volt pasimmal, de nem jött be, nem fájt, de nem tetszett a gondolata, hogy jobban élvezi, mint a puncimat). És kérdeztem, hogy ilyen élvezhetetlen a hüvelyem? És azt mondta, hogy erről szó sincs, hogy "rossz oldalról közelítem meg a problémát".

Miért, ezt hogy lehet máshogy megközelíteni? Minek akarja az anált? Miért nem jó a puncim? Segge a férfiaknak is van. Mit vessek be, hogy ne kelljen neki? Mert ha továbbra is ezzel fog előhozakodni, én szakítok vele. Elég frusztrált vagyok amiatt, hogy engem, mint nőt, úgy értem, mint "nőstényt" a szex közben, nem értékel. Egyszerűbben fogalmazva: nem akarja a puncimat. Talán mert unalmas. Azt egyszerűen képtelen vagyok elfogadni, hogy tág vagyok, alapból sokkszor meg kell ujjaznia szex előtt, mert van, hogy nem megy be és tágítani kell.

Mit tehetnék?

2015. júl. 29. 00:04
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
0%
Ha ezt a kérdést a pároddal beszélnéd meg,már megoldódott volna a problémád...DE MÁSOK JOBBAN TUDJÁK majd,hogy te hogy baszol nem????
2015. júl. 29. 05:02
 12/43 Joe.38 ***** válasza:
Akinek van esze előre tisztázza.
2015. júl. 29. 08:38
 13/43 A kérdező kommentje:

Hát, én is úgy vagyok vele, hogy itt nem elég a szeretet vagy szerelem, akkor is fog rá vágyni, és vagy erőltetni fogja, vagy elhagy vagy megcsal. A szex nagy úr. Már írtam neki, hogy beszélnünk kell. Bár már ezerszer megtettük (kedves 11-es, igen, már sokszor beszéltem vele, tudod, ezen az oldalon tanácsot is lehet kérni. Ha semmi érdemit nem szóltál hozzá, nem értem, minek válaszoltál)

8-as, ez nagyon félrement, mert ő nem akarná análisan, és én sem szeretném ezt csinálni. Még jobban megértem, ha a pasi akarja, mert ő legalább a saját szerszámát rakja be, míg én csak egy műpéniszt, nem értem, ebben nekem mi az élvezet. Ha esetleg a párom akarná, de nem, a prosztatamasszázst sem akarja.

9- igen, megbeszélem vele, és szakítok vele. Úgyis szabin vagyunk, könnyebben ki tudjuk heverni (bár lehet, hogy ő egyből rohan egy másik lányhoz, nem tudom), a munkahelyen én már hetek óta rosszul teljesítek. Így legalább ki tudom heverni. Jobb minnél hamarabb túljutni ezen. Borzasztóan nehéz lesz, de ez a frusztráltság még rosszabb. És ez után az erőltetés után már nem is tudok rá olyan "szerelmesen" tekinteni, mint régen. Nem értem én se, hogy miért most hozta fel.

10-es kösz, de fogalmam sincs, hogy ezt minek írtad le. Nem vagyok kíváncsi a te happy end-es sztoridra, és amúgy sem értem, hogy lehet méregből belegyezni valamibe, amit eddig tagadtunk. Ha elolvastad volna a kérdésem, írtam, hogy én már próbáltam análisan, de nem jött be. Tudom, hogy ezt a mai embernek nehéz felfognia, nőnek, férfinak egyaránt, de egy kicsit azért erőltessük meg az agytekervényeinket, hátha sikerül.

2015. júl. 29. 08:39
 14/43 anonim ***** válasza:
86%

Igazad van! Hagyd el, egy ilyen nőt nem érdemel meg egy ilyen f_szkalap! Ő mit csinált a te kielégülésed érdekében? Dugott, aztán ennyi? Te meg egy rengeteg dolgot bevállaltál.

Na, én ezért nem bízok meg egy férfiban sem. Mert egy idő után úgyis le akarják cserélni a puncit segglyukra és bevethetsz akármit. Ez már egy beidegződés náluk. Az a férfi, aki azt mondja, hogy nem, az később úgyis akarni fogja. ÉS akkor te leszel a prűd, csak és kizárólag azért, mert nem tetszett, nem jött be az anál. Mert azt kötelező élvezni.

Én ezért nem jövök össze senkivel. A te példád csak megerősített abban az elképzelésemben, hogy jobb nem ismerkedni. Több pasi jut azoknak, akik szeretik, ha a segglyukukat tömködik.

Kitartás, Te nagyszerű nő vagy, ami a szexualitásodat illeti. A pasinak mások az igényei, ennyi. Jobb lesz, ha szakítotok, mert ő is talál magának olyan nőt, aki seggbe akarja, és te sem leszel olyan férfival, aki nem értékeli a szexet veled és a szexuális kultúrája kimerül abban, hogy "legyen anáááál", aztán ennyi.

Bár... van olyan férfi, akinek nem ennyiből áll a szexuális kultúrája? Aki szereti az anált, az jó nő, aki nem, az nem jó nő.

Bárcsak én is ilyen egyszerűen fel tudnám osztani az embereket! :/ Könnyebb lenne a világ.

2015. júl. 29. 09:23
 15/43 anonim ***** válasza:
92%
Tutod mit? Majd írd le, hogy sikerült a szakítás! Kíváncsi vagyok rá, hogy fogadja a kedves párod.
2015. júl. 29. 09:24
 16/43 anonim ***** válasza:

De remélem ezzel eléred azt is, hogy legközelebb tisztázódnak elég hamar a vágyak és nem jutsz el te sem még egyszer ilyen messzire anélül, hogy ezek a dolgok kikerülnének a felszínre.

Azért a pasik egy jelentős része kipróbálná, ennek egy szintén jelentős része ragaszkodik is hozzá, ami érthető, ezért is kell előre tisztázni a szándékokat.

2015. júl. 29. 09:35
 17/43 anonim ***** válasza:

"A pasim csak az anállal van elfoglalva, mint minden férfi."

"8-as, ez nagyon félrement, mert ő nem akarná análisan"

Ez nem ellentmondás?

2015. júl. 29. 10:59
 18/43 anonim ***** válasza:
Mondd el neki, hogy milyen hatással van rád az, hogy ő ennyire erőlteti. Úgy, ahogy itt leírtad. Ne szakítással gyere rögtön, hanem beszélj az ÉRZÉSEIDRŐL. Ne akarj helyette gondolkodni, hanem a SAJÁT érzéseidről beszélj. A jelek szerint elég alacsony az önértékelésed, ez ront a helyzet megoldásán, mert a menekülést választod a megoldás helyett.
2015. júl. 29. 11:15
 19/43 anonim ***** válasza:

18-as nem oldasz meg semmit, nem lehet megoldani egy kapcsolatot, ahol a férfi anál igényes. Én is ugyanezért szakítottam a párommal, csak ott nem a nő, hanem én voltam az aki pontot tett a dologra.

Kielégületlen maradtam. Úgy éreztem magam mint egy szűz, aki elkeseredettségében kvához akar menni a barátnője mellett mert hogy "ők legalább bevállalják, míg a saját barátnőm nem".

Ha egyszer igényem akkor jöhet bármilyen érzelmi történettel, szerethetjük egymást. Én is könnyek közt mondtam el neki hogy ez így nem müködik, 2 hétig ittam mint a gödény. Nagyon nehéz volt vele szakítani, mert közben szinte a másik felem volt, teljesen kiegészített.

2015. júl. 29. 12:31
 20/43 anonim ***** válasza:
39%

Ne legyél buta! Semmi baja a hüvelyeddel, az én barátom is kérte mindig az anált, sok férfit borzasztóan izgat a dolog. Én úgy csináltam, hogy amikor szexeltünk, hirtelen mondtam neki, hogy menj át most a fenekembe! Hirtelen azt se tudta, hogy mit csináljon, aztán szép lassan betette és nekem is jó volt nagyon.

Szval szerintem egyszer megengedhetnéd neki, lehet vele más lesz, próbaszeencse.

2015. júl. 29. 13:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!