Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogy ne akarjon anált?
A pasim csak az anállal van elfoglalva, mint minden férfi. Annyi mindent kipróbáltam vele, hogy hátha akkor nem akarja! Szopás, az oké, az alapból volt, új pózokat néztem neten, nagyon össze tudom húzni a hüvelyemet (volt, hogy misszionáriusba csináltuk, nem ő mozgott, hanem én, és ritmusosan összehúztam a hüvelyemet és remegve élveett belém, akkor azt már csak élvezte, nem?), forgalmasabb helyeken is szexelek vele (pl próbafülke, autóban a parkolóban), szerepjáték. Ezeket mind én is élveztem. De ő még mindig az anállal jön. Ő már csinálta más lánnyal (én is csináltam a volt pasimmal, de nem jött be, nem fájt, de nem tetszett a gondolata, hogy jobban élvezi, mint a puncimat). És kérdeztem, hogy ilyen élvezhetetlen a hüvelyem? És azt mondta, hogy erről szó sincs, hogy "rossz oldalról közelítem meg a problémát".
Miért, ezt hogy lehet máshogy megközelíteni? Minek akarja az anált? Miért nem jó a puncim? Segge a férfiaknak is van. Mit vessek be, hogy ne kelljen neki? Mert ha továbbra is ezzel fog előhozakodni, én szakítok vele. Elég frusztrált vagyok amiatt, hogy engem, mint nőt, úgy értem, mint "nőstényt" a szex közben, nem értékel. Egyszerűbben fogalmazva: nem akarja a puncimat. Talán mert unalmas. Azt egyszerűen képtelen vagyok elfogadni, hogy tág vagyok, alapból sokkszor meg kell ujjaznia szex előtt, mert van, hogy nem megy be és tágítani kell.
Mit tehetnék?
"nem tetszett a gondolata, hogy jobban élvezi, mint a puncimat"
"rossz oldalról közelítem meg a problémát".
egy értelmes pasit látok akinek van egy perverziója és egy hisztis tyúkot, akit megőrjített a gyakorikérdések :)
válasz: nem tudsz ellene tenni semmit.
akár ez is lehetne a kérdés: mit csináljak hogy ne akarja hogy kinyaljam?
ezért ne az anált kedvelő pasikat utáld, de szerintem a kapcsolat rovására fog menni, ha nem jó a szex valakinek benne. drukkolok hogy ne így legyen azért ;)
14: Van olyan férfi, akit nem vonz az anális szex. Én egyszer próbáltam, de nem jött be. Semmi különlegeset nem éreztem benne, és nem is tudom elképzelni, hogy bármikor a jövőben igényelném.
Ez nem társkereső hirdetés, mert van párom, csak azért írtam le, hogy ha akarsz, maradj egyedül, de ne általánosíts.
42F
#14 egyetértek veled.
#17 a pasim nem akarja a SAJÁT seggébe az anált.
#18 beszéltem neki az érzéseimről. Erre csak annyit felelt, hogy "rossz oldalról közelítem meg a problémát" megm ondta a sablonszövegeket, hogy én ilyen meg olyan jó vagyok. Szerinted ez a probléma mióta tart? Nem tegnap reggeltől... Nem egyből jöttem a szakítással, ezt ne mtudom, miből állapítottad meg.
#20 még egy nő aki arra biztat, hogy hagyjam neki, miközben én nem akarom, próbáltam, nem volt jó... az ilyenek hagyjanak már békén.
orton: sejtettem, hogy én leszek a hülye, mert nem akarom az anált, de az ilyen hozzászólásokra már felkészültem. Meg arra is, hogy sokan azt fogják írni, hogy de csináljam, mert ez amúgy ennek és annak nagyon élvezetes volt, úgyhogy nekem is hagynom kell, de az lényegtelen, hogy már kipróbáltam és nem tetszett.
#16 köszönöm a válaszaidat, azért a 16-os válaszodat emelem ki, mert az ebben megírt megjegyzésedre szeretnék választ adni: nem hiszem, hogy tisztáznom kell bárkivel is a szexuális igényeimet, mert ezek után biztos, hogy senkivel nem jövök össze. Szerettem a páromat, és egy ilyen miatt szakítani... Szerintem még mindig sokkos állapotban vagyok.
Végül szakítottam vele. Röviden: ő dühöngött, leostobázott, hogy gondoljam már újra az egészet, hogy milyen hülyeségeket hordok össze. Nem is fontos. De tényleg tiszta ideg volt, és meg akarta velem ígértetni, hogy ez nem szakítás, hanem csak egy szünet. Egy pár napos szünet, míg átgondolom az egészet, mert nem normálisan gondolkodom. Hogy ő semmit nem akar lecserélni, meg ilyenek. Hogy amúgy minden tökéletes köztünk, szexen kívül is, nehogy már egy ilyen miatt szakítsunk. Hogy ő okosnak ismert meg, de most teljesen korlátoltan gondolkodom. Szerintem ő még mindig abban a hitben van, hogy csak szünetelünk, bár én konkrétan kimondtam többször is, hogy nem. Annyira fogja fel, minthogy nem akarom az anált.
Átgontoltam, és rájöttem, hogy milyen rossz lenne fordítva, mondjuk ha ő nem akarna kinyalni engem. Rossz lenne, nem érezném magam kielégültnek. (de én soha nem erőltetném ennyire...) Nem akarom őt visszatartani semmiben.
bár valszeg ez egy semmitmondó szexen alapuló kapcsolat volt, akkor helyesen cselekedtél ;) csak csórinak mondd már el rendesen, hogy nem egyeznek a vágyaitok és hogy nem tudnád rendesen kielégíteni, mert nem tudod teljesíteni mindet. nehogy már valami torzszülöttnek érezze magát emiatt.
bár ahogy látom szegény tovább gondolta a szexnél a kapcsolatotokat, ha így kiborult
Te igazán szerencsés ember vagy, hogy eddig olyan nőkkel jöttél össze, akikkel egyeztek a szexuális szokásaitok. :)
És éppen ezért nem tudod, és nem is akarod tudni, hogy milyen az, amikor valamit rád akarnak erőltetni, de nem megy.
A mi kapcsolatunk egyáltalán nem a szexen alapult. De a párkapcsolatoknak a szex egy fontos része.
És igen, elég sok problémát leküzdöttünk, és tudom, hogy rengeteg probléma van még a szexen kívül. Miért ne tudnám? Vagy most minden egyes problémámmal kapcsolatban írjak ki kérdést? Ennél a problémánál sokalltam be.
Teljesen félreértetted az egészet, amit írtam, vagy egyszerűen csak szándékosan idegesíteni akarsz (nem tűnsz hülyének, szerintem inkább az utóbbi merül itt fel). Elmondtam neki, nem is egyszer, hogy nem egyeznek a szokásaink. Nem hiszem, hogy torzszülöttnek hiszi magát (de az nem baj, hogy én milyen seletesnek érzem magam, igaz? mindig a férfit kell sajnálni...) és látom, hogy szándékosan írtad le, emelted ki, hogy nem tudnám őt kielégíteni rendesen, csak hogy még jobban rosszul érezzem amgam. Bunkó vagy, de az is akarsz lenni. Valamiért fáj neked, hogy szakítok valakivel az anál miatt.
nem egyáltalán nem úgy értettem ;) tényeket közöltem, ez vica versa működik. ha nem szeretne nyalni a pasi, akkor téged nem tudna teljes mértékben kielégíteni.
te kapcsolatod, te tudod, felnőtt ember vagy gondolom. azt teszel az életeddel, amit akarsz. csak nem tudom ha megromlott a kapcsolatod miért egy dologra vetíted ki. azt meg hogy a srác is megérdemelné-e hogy ne egy wtf-el a fejében lépjen ki ebből, hanem elmondd neki is amit itt leírtál hogy nem az anál a para feltétlen, az rajtad áll.
ps: nem kell mindenben feltétlen a rosszat látni, csak mert ez az internet
"Teljesen félreértetted az egészet, amit írtam, vagy egyszerűen csak szándékosan idegesíteni akarsz (nem tűnsz hülyének, szerintem inkább az utóbbi merül itt fel). Elmondtam neki, nem is egyszer, hogy nem egyeznek a szokásaink. Nem hiszem, hogy torzszülöttnek hiszi magát (de az nem baj, hogy én milyen seletesnek érzem magam, igaz? mindig a férfit kell sajnálni...) és látom, hogy szándékosan írtad le, emelted ki, hogy nem tudnám őt kielégíteni rendesen, csak hogy még jobban rosszul érezzem amgam. Bunkó vagy, de az is akarsz lenni. Valamiért fáj neked, hogy szakítok valakivel az anál miatt."
ezt nem is kommentálnám, ha megengeded kislány :D ne képzelegj már be ilyeneket, azt se tudom ki vagy, semmi érdekem bántani. tudom hogy ki vagy mint a szar, de nyugodj le, egyél valami édességet/igyál egy kis alkoholt és koncentrálj a saját problémádra :) nem akar ez egész világ kibas*ni veled
Hoppá, most vettem észre, hogy az előző válaszomat a haverom fiókjából írtam. Mindegy, a 27-es az én válaszom. :)
Majd elválik, mi lesz. Még beszélek vele, úgyis telefonon zaklat, mert nem tudja hol vagyok. (együtt élünk, muszáj volt egy haveromnál aludni, hogy ne legyek az ő házában.) És ebben igazad van, elmondok neki mindent, nem csak ezt az egy problémát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!