Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit csináljak, hogy ne akarjon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, hogy ne akarjon anált?

Figyelt kérdés

A pasim csak az anállal van elfoglalva, mint minden férfi. Annyi mindent kipróbáltam vele, hogy hátha akkor nem akarja! Szopás, az oké, az alapból volt, új pózokat néztem neten, nagyon össze tudom húzni a hüvelyemet (volt, hogy misszionáriusba csináltuk, nem ő mozgott, hanem én, és ritmusosan összehúztam a hüvelyemet és remegve élveett belém, akkor azt már csak élvezte, nem?), forgalmasabb helyeken is szexelek vele (pl próbafülke, autóban a parkolóban), szerepjáték. Ezeket mind én is élveztem. De ő még mindig az anállal jön. Ő már csinálta más lánnyal (én is csináltam a volt pasimmal, de nem jött be, nem fájt, de nem tetszett a gondolata, hogy jobban élvezi, mint a puncimat). És kérdeztem, hogy ilyen élvezhetetlen a hüvelyem? És azt mondta, hogy erről szó sincs, hogy "rossz oldalról közelítem meg a problémát".

Miért, ezt hogy lehet máshogy megközelíteni? Minek akarja az anált? Miért nem jó a puncim? Segge a férfiaknak is van. Mit vessek be, hogy ne kelljen neki? Mert ha továbbra is ezzel fog előhozakodni, én szakítok vele. Elég frusztrált vagyok amiatt, hogy engem, mint nőt, úgy értem, mint "nőstényt" a szex közben, nem értékel. Egyszerűbben fogalmazva: nem akarja a puncimat. Talán mert unalmas. Azt egyszerűen képtelen vagyok elfogadni, hogy tág vagyok, alapból sokkszor meg kell ujjaznia szex előtt, mert van, hogy nem megy be és tágítani kell.

Mit tehetnék?

2015. júl. 29. 00:04
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
0%
Látom, az análellenes megszállottak klubja fokozza aktivitását. Csak így tovább, lányok, napi 50 análfóbiás kérdéssel már sikerülhet megváltani a világot! Hajrá!
2015. júl. 30. 12:32
 32/43 anonim válasza:
0%

Nem is értem minek tetted fel a kérdést, hogyha te már eldöntötted magadban.

Amugy a pasi jobban is járt, hogy megszabadult tőled!

2015. júl. 30. 20:03
 33/43 A kérdező kommentje:

Igazából a kérdés kiírása után jöttem rá. Elolvastam a kérdésem, és rájöttem, hogy már rég eldöntöttem, hogy szakítok vele.

Persze, hogy jobb nélkülem. Sejtettem, hogy mindenki így reagál, hiszen nem vagyok hajlandó az análra, akkor nem vagyok méltó arra, hogy valakinek a barátnője legyek. :) Sejtettem, hogy így gondolkodnak az emberek.

2015. júl. 30. 21:55
 34/43 orton ***** válasza:
Kerek perec megmondtad, hogy nem illetek össze. Ti. Egymással. Nem vagytok megfelelőek. Senki se kevesebb vagy több egy szakítástól. Persze úgy érzi mert "nem kell valakinek" de ez hülyeség, ha soha nem találkoztál volna anál kedvelő srácokkal, csak olyannal akit nem érdekel, eszedbe se jutna ilyesmi.
2015. júl. 30. 23:15
 35/43 anonim ***** válasza:
100%

Az análmániás nők és férfiak szerint te most rossz vagy, mert nem dugattad seggbe magad.

Nem vagy rossz. Sőt, jó is hogy kiléptél a kapcsolatból, mert a volt párodnak nem egyezett az igénye a tiéddel. Ne az análmániások válaszait vedd figyelembe!

Jól döntöttél, mert az a kapcsolat már rég rossz volt. Ha a pasi szempontjából nézzük, akkor is csak jó, mert akkor összejön egy análmániás nővel, hiszen a pasi igényli az anált, és érthető okokból nem mondana le róla. Mint ahogy írtad, meg írták, neked is rossz lenne, ha nem nyalnának ki. Ezen felül meg még voltak problémáitok.

Most mi is a gond? Emiatt ne becsüld le önmagad... Ne figyelj ezekre.

Amúgy azóta minden rendben? :)

2015. júl. 31. 09:11
 36/43 orton ***** válasza:

"Az análmániás nők és férfiak szerint te most rossz vagy, mert nem dugattad seggbe magad.

Ne az análmániások válaszait vedd figyelembe! "

Én análmániás vagyok még sem írtam ilyet? Mi lenne ha felnőnétek fejben is és nem osztanátok meg a világot egy tulajdonság miatt. Az análmániás meg a nem análmániás nem náci, hogy jobb ha az egyik fél a közelébe se kerül a másiknak. Komolyan ilyen hülyék az emberek vagy ilyen hülyék a neten?

2015. júl. 31. 12:33
 37/43 anonim ***** válasza:
100%
Ööö, nem rád céloztam. :D De ha te is ugyanolyan análmániás vagy, mint a Kérdező volt pasija, akkor meg is érdemled, hogy magadra vedd ezt az egészet.
2015. júl. 31. 13:38
 38/43 anonim ***** válasza:
100%

És kedves orton, az elején te is azt írtad, hogy a pasi az értelmes, a kérdező meg a hisztis tyúk...

Valamint írtad azt is, hogy a kapcsolat rovására fog menni, ha nem jó a szex, utána leszóltad a kérezőt, hogy annál nagyobb problémák is lesznek, hogy a pasi anált akar, ő meg nem. És azért szakítottak, mert nem volt anál, akkor te egyértelműnek vetted, hogy ez csak egy szexen alapuló kapcsolat... Az elején te is egyet értettél azzal, hogy tönkre fog menni, mikor tönkrement, akkor meg leszóltad a kérdezőt. Ez egy kissé ellentmondásos, nem?

2015. júl. 31. 13:42
 39/43 orton ***** válasza:
0%

én nem látok ellentmondást. csak néma gyereknek ugye anyja se...úgy csepegtette az infókat a Hölgy, hogy kiderült ennek a sztorinak köze sincs az análhoz :) közben miért ne feltételeznék ezt azt? nem tudom te figyeltél-e egyáltalán mikről beszéltem vele?

és ja ettől függetlenül eléggé hisztis :D mindenkiben ellenséget lát és rossz indulatot.

az előtted szólónak meg annyit, hogy nem veszem magamra, felőlem mondhattok bármit, puncit is imádok nyalni, felőlem amiatt is leszólhattok, csak próbálom megérteni a ti szemszögetekből, hogy miért jó ez az általánosítósdi?

2015. júl. 31. 13:51
 40/43 A kérdező kommentje:

Hát, már ne is haragudj, de azért mégis sok köze volt az análhoz. Látom, te sehogy sem akarod felfogni, hogy ez egy nőnek gondot okozhat.

De azért tényleg ne jöjjünk itt análmániásozással, légyszíves. Egyrészt, mert alapból hányok már attól a szótól, hogy "anál", másrészt meg mindenki azt csinál, amit akar. Ha neki az anál jön be, akkor az.

35: köszönöm kérdésed. Még mindig nem fogja fel a pasim, hogy ez nem szünet, hanem szakítás. Vagyis inkább nem akarja tudomásul venni. Még el is sírta magát, már majdnem megsajnáltam, amikor el kezdett sértegetni, minden ostobának elhordott. És ezek után még azt akarja, hogy járjak vele... nem értem.

2015. júl. 31. 16:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!