Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Létezik olyan, hogy egy nő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan, hogy egy nő sokat csalódik a férfiakban, akkor inkább leszbikus lesz?

Figyelt kérdés
2015. júl. 6. 10:05
 1/10 anonim ***** válasza:

nem jo a pasikkal a szex? vagy miben csalódik?

akkor biztos jó pasival még nem volt ágyban

keressen egy jo szexpartnert vagy akár engem ugyanaz :-D :-D

2015. júl. 6. 10:08
 2/10 anonim ***** válasza:
Anyám is nővel él mióta apámmal elváltak. :)
2015. júl. 6. 10:12
 3/10 anonim ***** válasza:
Aki eleve heteroszexuális, az nem lesz biszex. Hiába "csalódik a férfiakban" (mi van, mindet ki is próbálta?)
2015. júl. 6. 10:17
 4/10 A kérdező kommentje:

1-es: átverték, megalázták, a szex is rossz volt stb...

2-es: anyudban már alapból meg volt a hajlam a le.szbikusságra? És neki most jobb? Azért döntött a nők mellett, mert csalódott apudban, vagy egyszerűen csak most a hölgy a nagy szerelem?

2015. júl. 6. 10:20
 5/10 anonim ***** válasza:
2. vagyok. Igen biszexuális anya, de ezt sosem titkolta. Apával elhidegültek egymástól. Megismert egy vele egykorú hölgyet,, (41 évesek mindketten) és nagyon boldogok. Én meg persze örülök neki, hogy jól érzi magát édesanyám és mindenben mellette állok. :)
2015. júl. 6. 10:25
 6/10 A kérdező kommentje:

5-ös, köszönöm a választ!

De én konkrétan arra gondoltam, hogy a neki csalódást okozó férfiak után úgy keresi utána nők társaságát, hogy előtte heteronak vallotta magát.

2015. júl. 6. 10:32
 7/10 anonim ***** válasza:
Nem, anyánál biztosan nem így van. :) Ő egyaránt vonzódik mindkét nemhez.
2015. júl. 6. 10:39
 8/10 anonim ***** válasza:
Kérdező b****** meg mostmár. Aki hetero, az akkor se lesz leszbikus ha a világ össze pasija átveri. Lehet össze áll csajjal mert "na most leszbikus leszek", de rá fog jönni hogy nem jön be neki. Ne legyél már fogyatékos.
2015. júl. 7. 18:28
 9/10 A kérdező kommentje:

???

Mégis miért kell ilyen hangnemben beszélni? Neked elment az eszed? Esetleg megbántottalak valamivel? Mert ha nem, akkor tényleg nem értelek..

2015. júl. 7. 22:16
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem megbántottál, hanem idegel h ennyire nem tudnak gondolkozni az emberek. Mondjuk bele gondolhatnál (nem tudom milyen beállítottságú vagy gondolom hetero) hogy attól mert csalódsz abban a nemben, amihez vonzódsz, utána attól szerelmet fogsz érezni a saját nemed iránt?!
2015. júl. 9. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!