Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kristen Stewart tényleg leszbikus?
Figyelt kérdés
Tud valaki válaszolni hiteles forrásból? Vagy ez csak egy pletyka vagy az igazság?2015. júl. 4. 23:14
3/13 A kérdező kommentje:
Akkor most mi?
2015. júl. 4. 23:16
4/13 anonim válasza:
Biszexuálisnak mondanám.
Ugyebár az is tudja,aki nem akarja,hogy együtt volt Pattinsonnal,most viszont egy lány a párja.Az anyukája buktatta le tulajdonképpen,így hiteles a forrás.Most lusta vagyok keresni,de ha rákeresel,hogy Kristen Stewart & Alicia Cargile(így hívják a hölgyet) akkor bővebben tájékozódhatsz.:)
6/13 anonim válasza:
Ha az is, értéket nem vesztettünk...
7/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat és amúgy én sem szeretem őt de ha valaki ilyet terjesztett volna róla az azért elég nagy bunkóság lett volna
2015. júl. 5. 00:54
8/13 anonim válasza:
A kis köcsög Pattinson után nem csodálom hogy a nőkre fanyalodott :) Bár inkább keresett volna egy normális férfit :)
Amugy fura mert állandóan nyitva van a szája, mintha fasra várna :)
9/13 anonim válasza:
Szerintem a Pattinson "kapcsolat" kamu volt. Látszik rajta, hogy leszbikus :)
10/13 anonim válasza:
Egyetértek az utolsó válaszolóval
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!