Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, hogy valaki csalódott a férfiakban és
ezért leszbikus lesz?
Szerintem sem igazi leszbikusok, csak azt hiszik, meghatnak valakit a "lázadásukkal".
2013. dec. 1. 20:16
Biztosan volt már ilyen a történelemben. Szerintem nem valami jó indok, de mindenki döntse el maga.
2013. dec. 1. 20:22
Szerintem a szexuális beállítottság nem úgy dől el, hogy akkor én most leszbi vagyok! Ez hülyeség!
Van egy sorozat, a címe: Hogy ne éld az életed?
Az egyik részben a főszereplő muki is eldönti, hogy mostantól meleg. Elkezd melegekkel ismerkedni, melegesen viselkedni stb. A végén eljut odáig, hogy egy másik pali szop*a le, miközben rájön, hogy mekkora hülyeséget csinál! :D
2013. dec. 1. 20:44
nem létezik ilyen
aki erre fogja, az is leszbikus volt kezdettől fogva, csak elfojtotta
2013. dec. 1. 21:59
Én csalódtam a nőkben, de inkább felvágom az ereimet, minthogy meleg legyek.
2013. dec. 1. 22:38
6/12 anonim válasza:
Igen, létezik olyan.
Egyik barátnőmet 6éve megerőszakolta egy 29éves pali, előző pasik sorra kihasználták, átverték, hülyének nézték.
Azóta a saját neméhez vonzódik, mert már egyik pasiban sem bízik meg.
27/L
2013. dec. 2. 11:01
7/12 A kérdező kommentje:
6# erre mondom azt hogy nem leszbikus hanem max biszex. Ha előtte férfiakkal volt együtt csak és mivel csalódott bennük egyik pillanatról a másikra mint ahogy már valaki előző hozzászóló is írta nem változtathatunk a nemi beállítottságunkon. Szóval azért állt át a másik nemhez, mert a férfiakban már egyáltalán nem bízik meg, de az nem leszbikus, hanem max biszex ha persze szexuális kapcsolatot is tud velük létesíteni. És köszi szépen a válaszod pont ilyen példára voltam kíváncsi.
Kérdező, hülyeségeket beszélsz, már ne is haragudj.
Leszbikus lány vagyok, voltam pasikkal is előzőleg. Sőt, kifejezetten faltam őket, de nem tudtam megállapodni egynél sem, mert folyton hiányzott valami. Mint kiderült, az a valami egy nő volt. 3 éve nem voltam pasival, csak nőkkel és nem hiányzik egyáltalán. Pedig nem engem használtak ki, hanem én őket. A féktelen vágyam kielégítésére...
2013. dec. 2. 12:19
9/12 A kérdező kommentje:
Nem hinném hogy hülyeség, eleve ha leszbikus valaki akkor férfiakkal nem is tud együtt lenni, attól még neked hiányozhatott nő, akkor sem leszbikus, hanem biszex vagy. De most komolyan ha a férfiakhoz is vonzódtál, meg éltél velük is szexuális életet akkor marhán nem vagy leszbikus, hanem biszex. Aztán lehet hogy már nem hiányzik a férfi akkor is. Szóval inkább te beszélsz hülyeségeket. Csak azt nem értem, hogy mi a baj azzal ha valaki biszex??
Azért voltam pasikkal, azért szexeltem velük, mert ez volt az elvárás, a normális. Erre még véletlenül sem gondoltál, igaz? Aztán rájöttem, hogy fejtetőst is állhatok, akkor is nőre van szükségem, ennyi az egész.
2013. dec. 2. 13:01
Kapcsolódó kérdések: