Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kövér vagyok, nincs barátom, de rettentően kívánom a szexet. Mit tegyek?
Sok pasinak tetszenek a ducibb nők :) én is láttam már egy olyan lányt aki 80 kiló felett,vagy akörül volt és a súlya ellenére nagyon szép volt.Öltözz szépen,divatosan,magadnak megfelelően,adj magadra,szép haj,egy leheletnyi smink na és persze a jó kisugárzás.Ha szép az arcod,jól öltözködsz,kedves,intelligens vagy,akkor biztos fogsz találni magadnak valakit :)
17l
Szia.
Én hozzád hasonló problémával küzdöttem nemrégiben. Azt gondolom, hogy a biológiai kor miatt merül fel ez a nehézség. Mindenesetre én megtaláltam a ravaszt, azaz azt aminek hatására szexuális gondolatok lepik el elmém. Pl. ilyen volt a tömegközlekedésen töltött idő. A probléma, hogy az említett helyen gondolatmentesen léteztem s ez talán bátorítja az ösztönökért felelős agyféltekét az aktivizálódásra.
Megoldásként szolgált az, hogy folyamatokat építettek ki az életemben. Például mialatt az edzésem helyszíne felé tartok, gondolkozom... S ez másként történik mint azelőtt, ugyanis én rendhagyó eset vagyok, s mindig töprengek de valami megváltozott.
Azt hiszem ez azon múlik, hogy mennyire veszed komolyan amin gondolkozol. Nekem pl. sok múlik azon, hogy milyen ötletekkel állok elő...
Ha egy ilyesfajta elfoglaltságot nem tudsz találni akkor attól tartok nem lehetséges elnyomni ezeket.
Mi a problémád az ismerkedéssel?
18/F
Kedves Kérdező!
A rovat tetején piros színnel figyelmeztetnek, hogy ezek az oldalak kizárólag felnőtt (18 éven felüli) hozzászólók számára engedélyezettek. A felnőtt korúak közötti szexuális kapcsolat akkor sem számít pedofíliának, ha a partnerek között kiugróan magas az életkori különbség. Másfelől, a hatvan év feletti férfiak nagyon ritkán gondolnak a szexre önmaguk vonatkozásában. :)
Másfelől, a férfiak többsége azokat a nőket kedveli szexuálisan, akiken van mit fogni és nem zörögnek a csontjai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!