Rettentően kívánom a szénsavasat, meddig engedhetek ennek a vágynak?
Ha néha megkívánsz egy pohár kólát mondjuk, nem lesz az ég világon semmi bajod.
A rendszeres szénsavas italozás nem ajánlott, annak sem, aki nem kismama, mert csinálja a savat, de egy kismamának, akinek meg amúgy is előfordul ilyenkor savtúltengés, annak meg pláne nem ajánlott, de nem egy olyan dolog, hogy abszolút néha ne lehetne meginni egy pohár szénsavas üdítőt.
a vágynak könnyebben ellenállsz, ha mondjuk nincs az orrod előtt, nincs otthon
és mondjuk rászoksz a kész zöldteára, én meg attól vagyok függő, de legalább egészséges
én csak szénsavasat birok meginni!Úgyhogy nálam csak az jön szóba :)
Semmi bajom/bajunk.Az előző terhességemnél is csak szénsavasat ittam,akkor se volt semmi bajom,és a 4éves fiam is jól van.
Kólát sose szerettem,de az ásványvizből is csak szénsavasat szeretem,meg néha gyömbért,fantát iszok,meg a rostosakat ritkán,gyömölcsleveket.
Szia!
Én most vagyok 36 hetes kismama! Terhességem elejétől szinte csak szénsavasat iszok:) Én jobban szeretem,a szomjamat is jobban oltja:) Nem hinném,hogy ettől nekem vagy a babámnak bármi baja lenne :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!