Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Rettentően kívánom a szénsavas...

Rettentően kívánom a szénsavasat, meddig engedhetek ennek a vágynak?

Figyelt kérdés
2014. nov. 14. 17:33
 1/7 anonim ***** válasza:
68%

Ha néha megkívánsz egy pohár kólát mondjuk, nem lesz az ég világon semmi bajod.

A rendszeres szénsavas italozás nem ajánlott, annak sem, aki nem kismama, mert csinálja a savat, de egy kismamának, akinek meg amúgy is előfordul ilyenkor savtúltengés, annak meg pláne nem ajánlott, de nem egy olyan dolog, hogy abszolút néha ne lehetne meginni egy pohár szénsavas üdítőt.

2014. nov. 14. 17:37
 2/7 anonim ***** válasza:
53%

a vágynak könnyebben ellenállsz, ha mondjuk nincs az orrod előtt, nincs otthon

és mondjuk rászoksz a kész zöldteára, én meg attól vagyok függő, de legalább egészséges

2014. nov. 14. 17:51
 3/7 anonim ***** válasza:
68%

én csak szénsavasat birok meginni!Úgyhogy nálam csak az jön szóba :)

Semmi bajom/bajunk.Az előző terhességemnél is csak szénsavasat ittam,akkor se volt semmi bajom,és a 4éves fiam is jól van.

Kólát sose szerettem,de az ásványvizből is csak szénsavasat szeretem,meg néha gyömbért,fantát iszok,meg a rostosakat ritkán,gyömölcsleveket.

2014. nov. 14. 18:10
 4/7 anonim ***** válasza:
68%
Mi baja lenne a szénsavasoktól? Max neked lesz savad. Én csak szénsavasat ittam és teljesen egészséges a kislányom, sőt én az elsővel nagyon kívántam a colát úgyh mindennap ittam 1-2 pohárral.
2014. nov. 14. 18:19
 5/7 anonim ***** válasza:
77%
régen nagyanyáink korában azt mondták azt kell enni-inni amit a kismama megkíván mert azt kívánja a baba... egyet értek azokkal akik azt mondják semmi baja nem lesz a babának tőle... egyél-igyál ami jólesik :)
2014. nov. 14. 20:12
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2014. nov. 15. 09:13
 7/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Én most vagyok 36 hetes kismama! Terhességem elejétől szinte csak szénsavasat iszok:) Én jobban szeretem,a szomjamat is jobban oltja:) Nem hinném,hogy ettől nekem vagy a babámnak bármi baja lenne :)

2014. nov. 15. 09:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!