Ti isztok szénsavasat? (kóla, ásványvíz) szabad amúgy? Nem árt a babának?
Ásványvizet igen, kólát (üdítőt) nem. A cukrosat azért nem, mert cukros, tudjuk, hogy felesleges (+ hízlal is), a light-ot meg azért nem, mert aspartam van benne, ami 96 féle betegséget okozhat (valahol van egy lista a neten) felnőttnél is, nehogy babánál.
Nyilván a vasárnapi ebéd mellé 2 dl kóla nem árt meg, most a rendszeres, napi ivásról beszélek.
kólát időnként pár decit,kivánom nagyon csoki után
ásványvizet csak bubimenteset
Szerintem nem, én is minden nap iszom ásványvizet (sokat). Ha gond lenne, azért azt publikálnák szerintem, mert ásványvizet szinte mindenki iszik. És ahogy az üdítőkröl tudjuk, hogy nem ajánlott, a vízről is tudnánk.
Inkább arra figyelj, hogy ne mindig ugyanazt a fajtát vedd, nehogy bizonyos ásványi anyagokból túl sok legyen. Váltogasd!
1.
Dehogy árt!
Én mikor terhes voltam csak a szénsavas ásványvizet tudtam meginni.És ritkán ha megkívántam akkor colát is ittam 1 pohárral.Semmi baja nem lett a kislányomnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!