Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kövér vagyok, nincs barátom, de rettentően kívánom a szexet. Mit tegyek?
tenyleg az elso gondolatom h tegyel erte. most nyar van a legegyszerubb, dinnyet enni, gyumolcsok es rengeteg zoldseg, es edzel otthon.
a masik ha nem megy, es nincs akarat erod es elfogadtad magad igy akk pedig nyugodj meg, sokan vannak akik szeretik a molett vagy ducibb lanyokat, lehet eddig rossz helyen keresgeltel. ezen az oldalon is lehet imserkedni, csak persze ovatosabban..
:) sok sikert 23N
Lehet, hogy nem is vagy kövér...
Küldesz magadról egy képet?
22/F
Mintha a dinnyétől (amiben az egyszerű cukron, meg a vízen kívül nem sok minden van) meg a zöldségtől fogyni lehetne.
Az eszetlen diétát folytató nőknek el kéne már gondolkozni azon, hogy úgy akarnak-e lefogyni, hogy ruha nélkül is jól nézzenek ki. vagy megelégszenek azzal, hogy a ruha összetartja az a löttyedt testet amit elértek, de ruha nélkül olyanok mint egy telesz§rt búvárruha.
Mert akkor inkább egy ducibb de feszes test mint egy ....
Te meg keress olyan pasit szexre akinek bejönnek a duci lányok, bár a korosztályodban sajnos nem sok van, illetve nem merik felvállalni.
Lefogyni nem a pasik hanem az egészséged miatt kell, de ha azt akarsz, akkor csináld normálisan.
Amúgy meg a mostani tinik egy része erőteljesen testképzavaros attol a mérhetetlen sok szennytől, amit a TV meg a web2 (Facebook és társai) közvetit feléjük.
Tehát én is el tudom képzelni, hogy nem vagy kövér, esetleg csak kicsit teltebb.
...a kicsit teltebb pedig már szép és kívánatos, akárki akármit is mond.
(60 éves pedofilok...na szép :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!