Dink@ kérdése:
Lehetséges hogy terhes vagyok? 30. -án kelett volna megjönnie a menstruáciomnak. Az utobbi pár napban gyakori vizelési ingerem van. Feszülnek a melleim. és rettentően fázos vagyok. Egyik kaját kivánom a másik után. Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
2013. jún. 1. 08:59
1/9 anonim válasza:
Lehetsz, de mért nem csinálsz tesztet??
2/9 A kérdező kommentje:
Az kimaradt, hogy kb 1,5 hete csináltam egy tesztet ( X-Epil) először két halvány csík volt... majd rá 1,5-2 órára erőteljes egy csík!
2013. jún. 1. 09:07
4/9 anonim válasza:
Másfél hete még a (nem)várt előtt volt. Most csinálj inkább egy újat...
5/9 jennifer012 válasza:
Ugyan igy vagyok csak én nm teszteltem
6/9 anonim válasza:
Másfél hete max. a beágyazódás történhetett meg.
Ha harmincadika volt a menzeszed napja, nem is értem, miért teszteltél annyira korán.
Ha terhes vagy, most már ki kell mutassa a teszt.
Sajnos, nem vagyunk látnokok, nem tudjuk megmondani, hogy ez pms, vagy terhességi tünet.
A terhességi teszt a legbiztosabb dolog. Várjuk az eredményt! :)
7/9 anonim válasza:
Én is ugyan így vagyok csak nem vagyok kívános de van hányingerem. Már kedd óta van mikor hányok is. De én csak jövőhét szombaton fogok tesztelni. Sokat csalódtam már.
8/9 A kérdező kommentje:
Először is köszönöm a válaszaitokat! Csináltam egy tesztet... van egy erőteljes csík és egy nagyon halvány csík is... a hasam az nagyon feszül most is épp úgy mint a melleim... jövőhetén megismétlem a tesztet... ha addig nem lesz semmi változás! További szép napot nektek!
2013. jún. 1. 10:56
9/9 anonim válasza:
A halvány tesztcsík pozitívnak számít. Gondolom azóta már meg is született a baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!