Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetséges hogy terhes vagyok?...

Dink@ kérdése:

Lehetséges hogy terhes vagyok? 30. -án kelett volna megjönnie a menstruáciomnak. Az utobbi pár napban gyakori vizelési ingerem van. Feszülnek a melleim. és rettentően fázos vagyok. Egyik kaját kivánom a másik után. Lehetek terhes?

Figyelt kérdés

2013. jún. 1. 08:59
 1/9 anonim ***** válasza:
Lehetsz, de mért nem csinálsz tesztet??
2013. jún. 1. 09:00
 2/9 A kérdező kommentje:
Az kimaradt, hogy kb 1,5 hete csináltam egy tesztet ( X-Epil) először két halvány csík volt... majd rá 1,5-2 órára erőteljes egy csík!
2013. jún. 1. 09:07
 3/9 anonim ***** válasza:
Lehetsz, tesztelj.
2013. jún. 1. 09:27
 4/9 anonim ***** válasza:
Másfél hete még a (nem)várt előtt volt. Most csinálj inkább egy újat...
2013. jún. 1. 09:35
 5/9 jennifer012 ***** válasza:
Ugyan igy vagyok csak én nm teszteltem
2013. jún. 1. 09:57
 6/9 anonim ***** válasza:

Másfél hete max. a beágyazódás történhetett meg.

Ha harmincadika volt a menzeszed napja, nem is értem, miért teszteltél annyira korán.

Ha terhes vagy, most már ki kell mutassa a teszt.

Sajnos, nem vagyunk látnokok, nem tudjuk megmondani, hogy ez pms, vagy terhességi tünet.

A terhességi teszt a legbiztosabb dolog. Várjuk az eredményt! :)

2013. jún. 1. 10:12
 7/9 anonim ***** válasza:
Én is ugyan így vagyok csak nem vagyok kívános de van hányingerem. Már kedd óta van mikor hányok is. De én csak jövőhét szombaton fogok tesztelni. Sokat csalódtam már.
2013. jún. 1. 10:35
 8/9 A kérdező kommentje:
Először is köszönöm a válaszaitokat! Csináltam egy tesztet... van egy erőteljes csík és egy nagyon halvány csík is... a hasam az nagyon feszül most is épp úgy mint a melleim... jövőhetén megismétlem a tesztet... ha addig nem lesz semmi változás! További szép napot nektek!
2013. jún. 1. 10:56
 9/9 anonim ***** válasza:
A halvány tesztcsík pozitívnak számít. Gondolom azóta már meg is született a baba.
2015. ápr. 8. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!