Csináljak újat, másik fajtából?
Figyelt kérdés
A ciklusaim 19-21 naposak.2hónapja késett a mensim 5 napot.múlt hónapban rendesen megjött. ma ismét "megjött",2nap késéssel (enyhébb mint szokott).tegnap csináltam tesztet (Maria Romed tesztcsík),ami sajnos negatív lett. de minden jel arra utal,hogy baba lesz. a hasam is nől,egész nap émelygek,hányingerem van,aludnék egész nap,rengeteget eszem,2 számmal nőtt is a ruháim mérete,és minden nadrágom szorít hasnál :( a kérdés,hogy csináljak-e még tesztet másik fajtából? vagy higyjek a Romednek? azt hallottam,nem mindig a biztosat mutatja?!2013. máj. 17. 14:29
1/1 anonim válasza:
Szerintem felesleges új tesztet csinálnod. Elég rövidek a ciklusaid, ami arra is utalhat, hogy nincs peteérésed. A többi tüneted is inkább hormonális zavarra utal, főleg úgy, hogy a hízás már előrehaladottabb terhességre jellemző, amit a tesztnek már rég ki kellett volna mutatnia. A helyedben inkább kérnék időpontot endokrinológushoz és hormonvizsgálatra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!