Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 38 hetes vagyok, rettentően...

38 hetes vagyok, rettentően kívánom a szénsavas narancsot, szabad inni?

Figyelt kérdés
2008. okt. 25. 14:53
 1/7 anonim ***** válasza:
88%
Én is a narancs üdítőt kívánom mostanában.Iszom is!!Miért ne ihatnánk?Nem betegek vagyunk,hogy ne szabadna innunk.Majd ha szoptatunk ez az egyik amit úgyis mellőznünk kell,mert ettől megfájdulhat a pici hasa.30 hetes kismama
2008. okt. 25. 15:04
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

A dokim szerint napi 3-5 dl szénsavas üdítő nem ártalmas.

Én a kólát iszom és max.napi 1/2 litert.

2008. okt. 25. 15:05
 3/7 anonim ***** válasza:
63%

Én 35 hetes vagyok, de rendszeresen iszom szénsavasat. Tulajdonképpen én inkább azt iszom, mert a rostos üdítőktől rettentően ég a gyomrom.

Üdv

2008. okt. 25. 16:57
 4/7 anonim ***** válasza:
72%

En is imadtam a Fantat, majdnem megorultem erte, csak ugy aludtam hogy az agyam mellett az volt.

Igyal csak, ne sajnald!

2008. okt. 25. 19:12
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Hű, mintha én kérdeztem volna! :D Megveszek a Fantáért, úgy kívánom, pedig nem vagyok egy nagy szénsavas üdítő-ivó. :) Mondtam is a dokinak, és azt felelte, hogy ihatok nyugodtan, de ne literszám. :) Napi 3 decit iszok, ha megkívánom, de nem minden nap, mert nem olcsó. :) A kóláért is meggebedek, de azt nem iszom, mert napi egy 3 in 1 kávét is iszom, és elég annyi koffein. :)
2008. okt. 25. 19:23
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Én nem vagyok oda a coláért, most viszont literszám dönteném magamba. Fanta...? Nem rossz ötlet!:))

38 hetes

2008. okt. 25. 20:24
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia!!!Én is ugyan így voltam 37-38 hetesen a fantát nagyon kívántam és ha fájt a gyomrom akkor idtam és nagyon jo volt rá ,nyugodtan lehet inni.Jo baba várást!!!39 hetes kismama
2008. okt. 26. 08:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!