Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kövér vagyok, nincs barátom,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kövér vagyok, nincs barátom, de rettentően kívánom a szexet. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Igen,igen mondhatjátok hogy fogyjak le és keressek pasit,de mondani a legkönnyebb. Ezektől a válaszoktól kíméljetek légyszi. Minden vágyam egy barát és próbálkozok is, több kevesebb sikerrel. Még szűz vagyok, tini, viszont rettentően kívánom a szexet. Nembírok magammal. Igen "megoldhatom magamnak is", na de hogy tehetném azt izgalmasabbá? Segédeszközöket még nem használtam,de nem is szeretnék. Arra lennék kíváncsi hogy hogy tudnám színesebbé tenni mindenféle eszköz nélkül, hogy esetleg a csúcson is legyek. Csiklóorgazmusom volt már, de unom. Esetleg az is érdekelne hogy mit tegyek hogy ne gondoljak mindig arra, minden elfoglaltság közbe. Előre is köszönöm a NORMÁLIS válaszokat.

2015. júl. 3. 15:08
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

Ha itt laknál a közelemben, egyértelmű választ adnék erre. :)

36F

2015. júl. 3. 15:33
 12/28 A kérdező kommentje:
De, sajnos én tényleg kövér vagyok. Azt elismerem hogy sok szenny árt a mai fiúknak és csak a botsáskákra buknak Nicki Minaj bulával, de a segg megvan, a többi sajnos nincs, így a társadalom elvárásainak nem felelek meg,ezért nehéz fiút találni. Nem szeretnék neten ismerkedni. Az is érdekelne hogy hogyan lehetek kicsit szexibb? Ha mondjuk barátnőkkel vagyunk, leülünk fiúk mellé és elkezdünk velük beszélgetni, nekem megtetszik egy akkor hogy viselkedjek vele? kicsit félénk is vagyok ilyen téren. Hogy mutassam neki hogy igen,ő tetszik, anélkül hogy belemászok a gatyájába?:D
2015. júl. 3. 15:34
 13/28 anonim ***** válasza:

Ha igényes vagy magaddal, akkor már fél siker.

(Mondasz esetleg valami paramétert, ami szerinted arra utal, hogy kövér vagy?)

2015. júl. 3. 15:37
 14/28 anonim ***** válasza:
10%
írj rám és addig szexelünk amig le nem fogysz :D dupla élvezet ?:D
2015. júl. 3. 15:43
 15/28 A kérdező kommentje:
Nem szeretném nyilvánosságra hozni hogy hány kg vagyok. 80 fölött, ennyi legyen elég. Tényleg túlsúlyos vagyok, mondjuk én ezen kívül hátrányát még nem éreztem. A lehető legtöbbet adok magamra. Tiszta, jó ruhákba járok, igényesen nézek ki,csak nem vagyok botsáska. És sajnos már kettő 30 feletti férfi is írt, azért hívtam fel rá a figyelmet. Én nem szeretnék neten ismerkedni, itt egy ilyen kérdésből kiindulva meg főleg nem.Tanácsot kértem nem dugópajtit.
2015. júl. 3. 15:44
 16/28 anonim ***** válasza:
100%

-->Kérdező, most nagyon őszinte leszek veled.

Tapasztalataim szerint a pasiknak nem jönnek be általában a kövér lányok, mint azoknak, akik megtehetik, hogy válogatnak a nők közt, mert például olyan stílusuk van, hogy el tudják varázsolni a lányokat, biztos nem.

Ugyanakkor vannak olyan pasik, akik lefeküdnek kövér nőkkel. Hogy ez miért történik meg, annak több oka is lehet. Vannak olyanok, akiknek kifejezetten bejönnek az ilyenek. Mások csak azért teszik ezt, mert nem akad nekik olyan nő, aki akivel igazán boldogok lehetnének. És a legritkább eset, - egy ilyenről tudok, - hogy szánalomból, bár az sem csak úgy ment, hogy rögtön ágybafeküdtek.

Azt javaslom, tegyél meg mindent , hogy jól nézzél ki. Persze ne járasd le magad azzal, hogy olyan ruhákat veszel fel, amiket kb 50 kilós nőkre terveztek, hanem >>önmagadhoz képest<<. Például új hajfrizura, színesebb ruhák. Gondolj arra, hogy ez csak egy átmeneti állapot, fogsz te még jobban is kinézni. Ha sokáig nincs eredmény, lehet, a fogyókúrád rossz, vagy genetikailag vagy telt alkatú, ebben az esetben érdemes lenne egy edzővel vagy orvossal beszélni, hogy mit lehet tenni.

Ami pedig a szexet illeti: Nem tudom, hány éves vagy, de hidd el, nem kell a szexet elsietni :-) Az a felnőttek játéka, neked pedig lesz még elég időd, mert fiatal vagy. Lesz még elég időd rá.

Minden jót kívánok.

2015. júl. 3. 15:55
 17/28 anonim ***** válasza:
12%
hát de hány éves vagy????????? nem szeretnél dugó partnert, de dugnál......... ész hová mészXD
2015. júl. 3. 16:05
 18/28 A kérdező kommentje:

Annak aki a hosszút küldte, köszönöm:)

A másik pedig teljesen rosszul értelmezi a kérdésemet és a kommentjeimet is...Ilyenekre nem is pazarlom az időmet:)

2015. júl. 3. 16:07
 19/28 anonim ***** válasza:
38%

@16:05

-->Akkor hogy tisztázzuk miről van szó: A Kérdező tanácsért jött ide, hogy a valós életben tudjon boldogulni. Tehát nem azért jött ide, hogy a kiéhezett, kanos GYIK-es pasikkal kufircoljon. Remélem, világos.

@Kérdező:

-->Szívesen.

2015. júl. 3. 16:15
 20/28 anonim ***** válasza:
52%

Szia!

Ahogy a "rettentően őszinte" válaszoló leírta, úgy van.

Amit tehetsz (a fogyás érdekében), az az, hogy elolvasod ezeket, és alkalmazod, már ha eddig nem ismerted:

sargakapszula.hu

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Ha van kérdésed, írj és válaszolok.

2015. júl. 3. 16:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!